Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Svobodní a nazí! Tomuto páru stačí ke štěstí cestování v rouše Evině

4. března 2021 | 16:00

Někomu dopomáhají ke štěstí materialismus, tučný obnos na kontě, sláva nebo společenský status, jinému zase svoboda. A právě ta stačí ke spokojenosti mladému páru – profesionální belgické tanečnici Silke Muys a Skotovi Kieranu Shannonovi. Dobrodružné cestování okořeněné nahotou je jejich představa o té největší svobodě.

Když se mladá tanečnice Silke Muys (29) setkala v lednu 2018 ve španělském Sitges s kolegou a profesionálním tanečníkem Kieranem Shannonem (27), okamžitě mezi nimi propukla nespoutaná vášeň. Jejich zamilovanost byla tak silná, že se mladý pár rozhodl po skončení jejich taneční smlouvy procestovat svět.

V květnu, o rok později, začalo jejich společné dobrodružství v Indii. Poté se taneční pár vydal do Vietnamu, Kambodže a Laosu. Jednoho dne, když si mladí tanečníci užívali plavání u vodopádu zcela nazí, zjistili, že jim to přináší tu největší slast, uvolněnost a pocit štěstí. Pozitivní emoce, které v oblečení nezažívali. A tak vznikl hravý a nikoho nepohoršující exhibicionismus, o který se rozhodli podělit se se světem.

Nahou fotografií sklidili ovace a nespočet kladných reakcí od lidí. V onen moment si uvědomili, že jejich fanoušci zbožňují, jaký nový rozměr dávají obrazu nahoty. Že nutně nemusí být odrazem vulgarity a smilnosti, nýbrž uměním, obrazem zdravého sebevědomí a přijmutí sebe samých. A tak se pár rozhodl své pozitivní myšlení předávat i nadále.

Vzhledem k současné pandemické situaci však cestování museli přerušit, z cest se vrátili do svých domovů, ale jakmile to bude možné, vydají se na společnou cestu po Jižní Americe a odtud na Aljašku. Na nahé fotky si tak jejich fanoušci budou muset ještě nějakou dobu počkat.

V naší fotogalerii uvidíte, kterými fotkami sklidila Silke s Kieranem velký úspěch!

Autor: Žaneta Podlahová