Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ukazuje své tělo po porodech a říká: Manžel mě miluje i se striemi. Vezměte si příklad!

15. října 2019 | 06:00

Hayley je známou a oblíbenou maminkou na sociálních sítích. Mnoho žen ji sleduje zejména kvůli tomu, že se nestydí ukázat své poporodní, nedokonalé tělo. Také se často ale setkává s otázkami, které jsou mířeny na její vztah s manželem. Ten vzal toto téma do svých rukou a veřejně se vyjádřil ke striím své milované ženy.

Uživatelé Instagramu trojnásobnou maminku Hayley Garnett často prosí o rady a vedle jiného se ptají i na celkem osobní věci. "Nejvíce se maminky zajímají o to, jak vypadá můj vztah s manželem. Chtějí vědět, zda ho stále přitahuji a jestli se před ním nestydím," uvádí Hayley. Ještě než stačila na soukromé otázky instagramovým maminkám odpovědět, pustil se do toho její manžel. 

"Proč bych měl svou ženu milovat méně za to, že mi porodila tři krásné a zdravé děti? Obdivuji ji za to ještě víc! Její bříško se striemi sice není dokonalé, ale ochraňovalo osmnáct měsíců mé tři největší poklady. To, že svou ženu miluji, je z pozice chlapa naprosté minimum! Nejvíce se mi na mé ženě líbí úsměv, humor a její síla. Víte vůbec, jak těžké je nosit pod srdcem dvě děti? Já bych to nezvládl," odpovídá manžel Hayley. 

Otec tří milovaných dětí se dále zmiňuje o tom, jak dnešní muži hodnotí krásu svých žen. Upozorňuje je také na to, že pokud chtějí své ženy stále krásné, měli by se aktivně účastnit v péči o své děti, aby jejich partnerky měly více času pro sebe. Hayley je vděčná, že své tělo před manželem nemusí skrývat, a doufá, že si někteří tatínci vezmou jeho rady k srdci, přestanou těla svých manželek odsuzovat, a začnou je naopak obdivovat za všechno, co dokázaly.

Autor: Adéla Ondroušková