Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

I na vozíčku fotí sexy snímky a píše knihy. Můj život je dokonalý, říká

27. května 2019 | 06:00

Handicap neznamená zákonitě život plný smutku a starostí. Tato úspěšná žena je modelkou, i když je celoživotně připoutaná k elektrickému vozíku. S partnerem má láskyplný vztah a vydala pět knih. Její život je prý takto perfektní!

Sylwia Błach je úspěšnou ženou, která se nevzdala svých snů. Kvůli vážnému handicapu je celý život odkázána na pomoc druhých. Mnoho lidí by v její situaci charakterizovalo svůj život jako neplnohodnotný a plný zármutku. Sylwia tvrdí ale přesný opak. Svůj život miluje a užívá si ho ve všech směrech. 

Mladá Polka je dokonce talentovanou modelkou, byla tváří několika kampaní a fotografové tvrdí, že je velmi fotogenickou a nadanou ženou. Mimo modeling se Sylwia věnuje i psaní. Je autorkou již pěti knih, které byly přeložené i do českého jazyka. "Psaní mě moc baví, pomáhá mi zbavit se všech démonů," říká Sylwia.

Ve volném čase tráví chvíle se svým milovaným přítelem, se kterým má dokonalý vztah. "Je velmi pozorný a se vším mi pomáhá. Měla jsem opravdové štěstí." Její diář je neustále přeplněný, a Sylwia tak nemá čas přemýšlet nad tím, jestli má její život nějaké stinné stránky. Je to velmi vyrovnaná a spokojená žena. "Chápu, že se vám můj život nemusí zdát perfektní, ale pro mě je jednoduše dokonalý. Jsem šťastná," dodává nakonec usměvavá Polka.

Autor: Adéla Ondroušková