Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dojemné snímky týraného psa! Bojí se všech kromě tohoto chlapečka

21. listopadu 2018 | 06:00

Lidé tomuto pejskovi příliš radosti nepřinesli. Už jako štěně zažíval kruté zacházení a týrání, a tak není divu, že vůči lidem je velmi ostražitý. Někdo si ale jeho srdce přece jen získal a on ho miluje, jak to jen pejsci umějí.

Elizabeth si Noru pořídila před osmi lety, kdy ještě s manželem neměla děti. Jako štěně byla fenka neustále týrána, a tak byla velice vystrašená. "Chtěli jsme jí dát šanci na lepší život. Věděli jsme, že to s ohledem na její minulost nebude jednoduché. Věřili jsme ale, že až přijde ten pravý čas, stane se z Nory skvělý rodinný parťák," vypráví Elizabeth. A tak se také stalo. 

Přestože je Nora vůči lidem stále ostražitá, její psí srdce si získal Elizabethin nejmladší syn Archie. "Je opravdu klidné a šťastné dítě a zdá se, že to se Noře líbí. Neudělají bez sebe ani krok," říká Elizabeth. Důkazem jsou fotografie, které Elizabeth pravidelně pořizuje a sdílí na sociálních sítích:

Elizabeth a její muž mají zkrátka srdce na pravém místě! Nejenže jsou milujícími rodiči tří dětí, ale svou rodinu rozšířili také o čtyři zachráněné pejsky a dvě zachráněné kočky. Vedle Nory s pohnutým osudem mezi psy, kteří u Elizabeth a její rodiny našli milující domov, patří také slepá fenka Daisy. No řekněte, nepředstavujete si přesně takto reklamu na šťastnou rodinu?

 

Autor: Aneta Pařízková