Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sex přímo na pódiu v reality show! V Americe je možné všechno

Video se připravuje ...
VIDEO: the kloons
27. února 2020 | 06:00

Americké reality show mají dlouholetou tradici, a jak dobře víme i ze zkušeností s těmi našimi, které jsou na základě zahraničních úspěchů přebírány, vždy prodávají skandály a konflikt. Do programů jsou schválně vybíráni takoví soutěžící, kteří se nebojí ničeho a jdou mnohdy do extrému. Sex v přímém přenosu je ovšem silný kalibr!

Objevilo se video z pořadu, jehož jméno by v překladu znělo: „Ošukej, vdej se, nebo zabij!“ Fuck, Marry or Kill. Pod tímto názvem se skrývá velmi populární hra, kterou hrají puberťáci na školách – ale nejen ti. Jedinci dostanou jména tří lidí – žena mužů, muž žen – a mají určit, s kým by se chtěli vyspat, kdo je spíš "materiál na vážný vztah", a tudíž svatbu a kdo by klidně nemusel na světě existovat. Jména patří jedincům, které dotyčný zná, to je samozřejmě zajímavější a pikantnější varianta, ale mohou to být i třeba oblíbené celebrity.

Pod stejným názvem si můžete stáhnout také aplikaci do telefonu, a tak s kamarády, ale i s ostatními lidmi, kteří si ji také nainstalovali do telefonu, můžete hru snadno hrát. V tomto případě se ovšem jedná jen o pomyslný sex, svatbu nebo vraždu – díky bohu, ač to zní i tak trochu děsivě. Autoři videa se však rozhodli vše zinscenovat velice realisticky, a sex je možná dokonce opravdu reálný. Co se těch dalších dvou disciplín týče, je to samozřejmě nahrané. Taková Česká soda v americkém podání. Jestli jsou protagonisty herci z pornofilmů, nebo je to pilotní díl, který má zjistit, jak populární by show byla, to se mi nepodařilo zjistit. Spíš bych se přikláněla k recesi.