Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Odlitek vlastní vaginy jako dárek k Valentýnu? Dnes je možné všechno!

10. února 2021 | 06:00

Možná, že patříte k těm, které svátek svatého Valentýna neslaví, ale na druhou stranu – proč se tomu vyhýbat? Ano, lásku by si partneři měli vyjadřovat každý den, ale když je takováhle příležitost udělat si jeden den ještě hezčí než jiné dny, proč toho nevyužít?

Každý z nás má představy času ideálně stráveného s partnerem trochu jiné. Ovšem prožít společně intimní chvilky plné romantiky a vášně jistě touží každá z nás. Na takové okamžiky je mnohdy hezké si chvilku počkat a pořádně se na ně naladit, aby erotické napětí mezi vámi jenom jiskřilo.

Které hračky radí expertka na lepší orgasmus? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Expertka názorně předvádí, jak dosáhnout snadněji orgasmu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Naladit se můžete různě. Jako afrodiziakum působí třeba dobré jídlo nebo romantický pobyt v jiném prostředí, než je váš domov. Nové a neokoukané kulisy totiž navodí pocit jedinečnosti a svádění a sex v hotelovém pokoji se může zdát mnohem žhavější. Sexy prádlo vám dodá sebevědomí a váš partner bude okouzlen. K sexuálním hrátkám si také můžete přibrat nové pomocníky, kteří jistě zpestří intimní chvilky. Také můžete pro svého partnera připravit zcela originální erotickou pomůcku, která mu vás bude živě připomínat. Odlitím tvaru vlastní vulvy mu připravíte velmi osobní dárek. Sadu, která vám to umožní, najdete v naší galerii.