Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sex po česku: Češky se toho rozhodně nebojí a častěji než muži pořizují pouta!

22. prosince 2018 | 06:00

Rok od roku se potvrzuje, že ženy dobývají nejen mužská srdce, ale také ložnice. Samozřejmě že květinou nás nikdy nemůže muž urazit, pořád jsme ve skrytu duše romantické povahy, ale trošičku vystrkujeme růžky. Průzkum v českých sexshopech totiž odhalil, co nejčastěji pořizují muži a co ženy. Budete možná překvapené.

„V prosinci rostou jak prodeje, tak i průměrná hodnota zakoupeného zboží. Nejvyšší poptávka je tradičně po vibrátorech, Venušiných kuličkách a erotickém prádle. To kupují zejména muži pro své partnerky. Ženy naopak častěji než muži pořizují pouta či další doplňky pro svazování nebo jiné netradiční erotické hrátky,“ říká Adam Durčák ze sexshopu Ruzovyslon.cz. Zdá se, že román o Christianu Greyovi udělal velký dojem a ženy touží po tom, co zažívala Ana v herně.

Minimálně polovina žen v České republice už vlastní vibrátor, před loňskými Vánoci si totiž aspoň jeden pořídilo čtyřicet procent žen a padesát procent mužů. Sexy prádlo pro svou manželku zakoupil každý desátý muž. Dle toho lze usoudit, že muži mají sexy prádlo rádi, a proto se, dámy, zamyslete – a možná proberte šuplíček se spodním prádlem a vyhoďte zaprané a vytahané kalhotky, které vám nepadnou. Rozhodně neudělají žádnou službu!

Vánoce by také mohly být svátky lásky, a to doslova. Průzkum, který dělal tentokrát zahraniční sexshop, zjistil, že celých čtyřicet sedm procent lidí plánuje, že svému partnerovi či partnerce jako vánoční dárek nadělí samotný sex. Daný průzkum rovněž odhalil, že si sex na Štědrý den obvykle dopřává sedmdesát procent lidí.