Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Bičíky, roubíky a pouta. Expertka radí, jak je vybrat!

  • Video se připravuje ...
    24. října 2015 | 06:00

    Kniha Padesát odstínů šedi odstartovala vlnu zájmu o netradiční sexuální pomůcky, které v mnohých ložnicích předtím neměly místo. Lidé přestali být ostýchaví a začali v sexshopech kupovat pouta, plácačky a další sortiment. Patříte mezi ty, které tento styl postelových hrátek láká nebo vzrušuje? Podívejte se, co si můžete pořídit.

  • Bičíky a plácačky

     

    Autor: shutterstock

    Sortiment, který je k sehnání v tomto ohledu, je velice rozmanitý. Bičíky mají různé tvary, ale jsou také z různých materiálů, rozličných velikostí a liší se pružností a tuhostí. Záleží na tom, po jakém druhu bolesti toužíte. Na některých plácačkách existují výřezy, například ve tvaru srdce. Pokud vás vaše drahá polovička bude vyplácet tímto nástrojem, zanechá to na vaší zadnici něco jako razítka v takovém tvaru.

  • Masky

    Autor: shutterstock

    U masek na obličej záleží na tom, co vás vzrušuje a co vám přijde sexy. Pro někoho jsou to jemné, krásné a sexy krajkové masky, které společně s tím správným spodním prádlem budou působit dokonale. Jiné masky zakryjí oči. Platí, že pokud přijdete o jeden smysl, všechny ostatní se umocní. Tyto masky mohou být také z různých materiálů, ale většinou jsou z příjemných, hedvábných tkanin. Existují i mnohem drsnější masky, které se vyrábějí z latexu. Ty už mohou někomu nahánět trochu hrůzu.

  • Pouta

    Autor: Shutterstock.com

    Pouty poutáte svého partnera nebo partner vás k posteli či jiné části nábytku. Tím, že někoho znehybníte, získáváte nad ním kontrolu a můžete si s ním nerušeně dělat to, co se vám jen zlíbí. Pouta bývají kovová, velice podobná těm, která používají při své práci policisté. Ta ovšem nebývají moc pohodlná, a pokud si s radostí neužíváte bolest, je lepší zaměřit se spíš na pouta látková. Existují dokonce i taková, která se dají přivřít mezi dveře, protože občas zkrátka není kam se jinak přivázat!

  • Masážní svíčky

    Autor: shutterstock

    Masážní svíčky se od těch normálních liší tím, že roztavený vosk z nich nepopálí kůži a krásně se masírováním vstřebá do pokožky. Jelikož při sexu jde o stimulaci všech smyslů, přináší masážní svíčka různá potěšení. Provoní celý pokoj a jejím roztaveným, teplým voskem můžete s partnerem navzájem masírovat svá těla. Olejový vosk prohřeje a prokrví vaši pokožku a krásně rozproudí náladu.

  • Roubíky

    Autor: shutterstock

    Roubík není pomůckou, která by patřila k těm nejpopulárnějším, jako jsou například pouta, ale své příznivce si jistě najde. Je to jednoduché zařízení, které se používá pro ucpání úst. Bývá z gumy s koženým nebo latexovým páskem, který se připevní kolem hlavy. Pásek je nastavitelný. Najdete je v různých velikostech, a některé mají dokonce otvory na dýchání.

Klíčová slova:  sbdm, sado maso, fetiš, sex, pouta, bičík, maska, erotika
Diskuse ke článku
.