Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ženy, které muži milují: V čem má milenka navrch oproti manželce?

V čem je milenka lepší?
12. dubna 2023 | 06:00

V čem jsou milenky tak okouzlující? Žádná věda v tom není, jen dělají věci, na které v každodenním soužití manželky zapomínají. Často se to ale změní! Co je tedy pro muže na milenkách tak neodolatelné?

Milenku nevidí, jak si holí nohy, maluje pusu nebo češe vlasy. Milenku muž vidí vždy perfektně nalíčenou, oblečenou a voňavou. Není divu, když ji nemá denně doma. Navíc do hry vstupuje i masírování jeho ega, že tohle vše udělala jen a jen pro něj.

Samozřejmě těžko můžete vypadat dokonale a perfektně, když máte chřipku, nebo těsně poté, co jste strávila bezesnou noc u plačícího dítěte, ale ani po letech vztahu byste neměla rezignovat na svou přitažlivost. Nechodit doma v teplákách, spát v sexy košilce a jednou za čas se obléct do přiléhavých šatů a podpatků, jen abyste si s ním mohla vyrazit, to zvedne ego nejen jemu, ale i vám.

VIDEO: Muži a sex po porodu: Chce to trpělivost s ženou a čas, říká gynekoložka

Video se připravuje ...
Muži a sex po porodu: Chce to trpělivost s ženou a čas, říká gynekoložka • VIDEO: Videohub

Milenka miluje sex

Milenka je svůdná a milenka má vždy chuť. Ano, samozřejmě by ji neměla, kdyby toho muže měla dnes a denně doma jako vy, ale buďte si jistá, že milenka ho nikdy neodmítne. Neříkáme vám, že musíte být svolná, kdykoliv si partner zamane, přestože opravdu nemáte náladu, jste unavená nebo máte starosti, ale intimita je ve vztahu důležitá a sex jakbysmet. Váš muž by měl vědět, že po něm toužíte a že ho chcete. Protože přesně kvůli tomuto pocitu si muži hledají milenky.

Milenka ví, že je dobrá

Milenka umí prodat své kvality. Milenka je úspěšná, tajemná, má sebevědomí a dává muži jasně najevo, že je to jeho štěstí, že ji může mít, nikdy ne naopak. Pokud si neustále stěžujete, že jste tlustá, že máte po dětech strie, že vám v práci nic nejde, neshazujete se jen ve svých očích, ale i v těch jeho.

Jistě, každá potřebujeme slyšet, že jsme úžasné a nádherné, ale nic není tak úžasné a nádherné jako to, když to sama moc dobře víte. Takže se přestaňte podceňovat hlavně sama před sebou a to ostatní už přijde samo.

Milenka na něm vidí to dobré

Milenka si s ním nejen povídá, ale současně mu i naslouchá a tak trochu ho obdivuje. Na rozdíl od vás totiž ani zdaleka nevidí ty chyby, které vy už dobře znáte, a neslyší ty stejné pracovní historky už posté. Takže mu – s trochou nadsázky – visí na rtech a uznale pokyvuje, když se hrdě chválí, že se mu v práci něco povedlo. A také mu to nahlas řekne.

Nemusíte svému muži uspořádat slavnostní průvod pokaždé, když vynese odpadky, ale ani byste jeho úspěchy neměla brát jako samozřejmost. Zkuste mu občas dát najevo, že pořád moc dobře víte, proč jste si toho báječného chlapa tehdy vybrala.

 

Milenka se mu věnuje

Sice se kolem něj netočí celý její život (a dává mu to velmi jasně najevo), ale když už si na něj konečně najde čas, věnuje ho jen a jen jemu. Nekouká do telefonu, neutěšuje svou kamarádku, nepřemýšlí, jaký dárek koupit matce k narozeninám.

Plná pozornost na muže působí jako magnet, protože v něm budí pocit, že je alfa samec, jediný lev ve smečce a sultán harému. Alespoň jednou za čas mu ten pocit dopřejte, uvidíte, že i vám to bude mnohem příjemnější, než si možná myslíte.

 

Autor: red, Martina Miláčková