Influencerka shodila za pouhé tři měsíce 25 kilogramů! Známe tajemství jejího úspěchu

Influencerka zhubla za pouhé tři měsíce 25 kilogramů! Známe tajemství jejího úspěchu
Foto: profimedia.cz
5. února  2023 
 06:00

Hubnutí může být opravdu namáhavé a člověk je vždycky rád za každý shozený kilogram. Dvaatřicetiletá influencerka Jelly Devote ze švédského města Vaxjo si splnila svůj sen a tvrdou pílí ztratila téměř třetinu své váhy, a to za pouhé tři měsíce. Jak to dokázala?

Sympatická blondýnka měřící 158 centimetrů ve svém nejhorším období vážila 80 kilogramů. Na její váze se nejvíce podepsalo pití alkoholu a konzumace kalorických jídel, převážně fast foodu. Pravidelně navštěvovala tři večírky týdně, probouzela se s kocovinou, kterou často vyřešila pouze tučná jídla. Vše změnil pohled na fotografii v plavkách, na které bylo jasně vidět, že Jelly trpí nadváhou. Zároveň si také uvědomila, že svému zdraví neprokazuje zrovna nejlepší službu, když neustále holduje alkoholu.

Podcast Restart: Když hubnou ženy, mělo by to vypadat jinak, říká odbornice.

Video se připravuje ...
Podcast Restart: Když hubnou ženy, mělo by to vypadat jinak říká odbornice • VIDEO: Videohub

Rozhodla se proto všechny nezdravé potraviny vyřadit z jídelníčku, alkohol omezila na pouze jednu nebo dvě sklenky vína týdně a začala pravidelně cvičit. Měla opravdové štěstí, protože její organismus začal na tuto změnu okamžitě reagovat a během tří měsíců byla Jelly najednou o neuvěřitelných 25 kilogramů lehčí. "Mám se ráda, užívám si života a zároveň myslím na své zdraví. Momentálně jsem v nejlepším rozpoložení, v jakém jsem kdy byla, a jsem na svou cestu zatraceně pyšná," uvedla. 

Ze začátku neustále sledovala kalorické hodnoty svých pokrmů a většinu času trávila v posilovně. Nyní je se svou váhou spokojená, nasadila proto spíše udržovací režim. Občas si tak dá i něco nezdravého, na co má zrovna chuť. "Dny volna jsou stejně důležité jako dny, kdy pracujete," dodala mladá influencerka. Na její neskutečnou proměnu se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji