Zhubla o 50 kilo, stala se modelkou! Jaký pohyb jí opravdu pomohl?

Angelina vážila v minulosti sto osmnáct kilogramů.
Foto: Instagram
18. srpna  2018 
 06:00

Čtyřiadvacetiletá Angelina Denk se před pár lety pustila do inspirující proměny. S váhou sto osmnáct kilogramů se necítila se sebou spokojená, a tak se rozhodla udělat ve svém životě pár razantních změn. Svou proměnu od začátku dokumentovala na Instagramu, kde ji dnes sleduje téměř dvanáct tisíc fanoušků.

Díky neuvěřitelné proměně se dnes živí jako modelka! "Shodila jsem přes padesát kilogramů. Teď vážím okolo sedmdesáti kilo a stále se snažím na sobě pracovat," říká Angelina, která opět nabyla ztracené sebevědomí. Na fotografiích její nebojácnost nelze přehlédnout.

Avšak přiznává, že hubnutí nebylo jednoduché. Aby dosáhla nastavených cílů, musela do celého procesu vložit spoustu energie. Vše začalo u crossfitu, který doporučuje všem, kteří chtějí zhubnout a své tělo vytvarovat. Crossfit je komplexní a funkční trénink složený z prvků atletiky, gymnastiky nebo veslování a má za cíl posílit celé tělo.

"Dnes už mám pestrý tréninkový plán a věnuji se i jinému kondičnímu cvičení, než je crossfit. Přesto na něj nedám dopustit," tvrdí Angelina. Cvičit chodí co druhý den, ale netráví v posilovně dlouhé hodiny. Vytvořila si plán, který je efektivní a zároveň vhodný při její pracovní vytíženosti.

Ve stravování Angelina preferuje přerušovaný půst. "Žiji tak, abych se starala o své tělo jako o tu nejcennější schránku a domov," komentuje Angelina svůj způsob života. Je si vědoma, co každý den vkládá do svého těla, a díky tomu vyzařuje energii a formuje své tělo.

Bez správné životosprávy by tréninky neměly účinek. Všechno si však žádalo čas, a tak Angelina roky pracovala na tom, aby si vytvořila zdravé návyky. I když je dnes se sebou spokojená, nepřestává na sobě pracovat. Našla si nový životní styl, který nemá žádný konečný termín jako krátkodobé diety.

"Nikdy jsem nebyla šťastnější. Jsem vděčná za to, že jsem se odhodlala svůj život od základů změnit," říká Angelina, a motivuje tak tisíce dalších lidí na svém instagramovém účtu.

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji