Restart je festival zdravého životního stylu, nezmeškejte ho a přijďte se podívat i dnes!

Restart je festival zdravého životního stylu, nezmeškejte ho a přijďte se podívat i dnes!
24. února  2018 
 16:42

Časopis Dieta pořádá v Praze festival, kde se dozvíte vše o zdravém životním stylu. Co si pod tím máte představit? Pro každého může tento termín znamenat něco úplně jiného. V každém případě tady na jednom místě najdete úplně všechno. Pokud jste dnes nestihly, máte ještě zítra šanci!

První návštěvníci dorazili do pražské Pragovky již před polednem a mohli se hned začít věnovat programu. Ten byl oficiálně zahájen po jedné hodině. Dnešek patřil nejen vzdělávání a novým trendům ve vaření, pohybu, workshopům a besedám, ale i semifinalistkám soutěže Hubneme do plavek s časopisem Dieta, ze kterých se zítra vyberou tři výherkyně, které budou s odborníky na stravu a pohyb shazovat nadbytečná kila.

"Je skvělé pracovat s někým, kdo je motivovaný a má opravdu chuť něco změnit," těší se na spolupráci fitness trenér Vítek Živný a vzápětí také prozradil, jaké chyby nejčastěji ženy při hubnutí "na vlastní pěst" dělají. "Nejčastější chybou je, že člověk se do toho vrhne po hlavě a spíše to tělo vystresuje. Je potřeba vše nastavit spíš postupně, pak je větší šance na úspěch," říká trenér.

A pokud jste dneska dali přednost třeba olympijskému boji našich hokejistů o bronz, máte šanci vše dohnat zítra. I zítra nabídne Restart spoustu zajímavých přednášek, workshopů, besed a ukázek různých pohybových lekcí. S jídelníčkem poradí výživový specialista Petr Havlíček. On-line metody cvičení představí fitness trenér Vítek Živný. Karel Tejček promluví o reflexologii a čchi-kung. Power jógu přiblíží Václav Krejčík. O bylinkách bude mluvit Dagmar Heřtová a více o čaji se dozvíte od Jiřího Boháče. Festivalem provázela v sobotu moderátorka Lucie Šilhánová, v neděli to bude Hanka Kynychová. Podrobnější program najdete zde.

Kde: Hala Pragovka, Kolbenova 923/34, Praha 9, Vysočany, 10.00 až 18.00

Vstupné: zdarma

A nejen to, můžete s námi i soutěžit, a to o kávovar Tchibo Cafissimo.

Jak soutěžit?

Přijďte na festival a vyfoťte se s časopisem Dieta. Sdílejte nejhezčí fotku na svém instagramovém profilu. Připojte k ní hashtagy #casopisdieta a #zenycz a sbírejte lajky.

V pondělí 26. února vybereme tři z vás, které získají nejvíc lajků. Tři z vás získají elegantní kávovar Tchibo Cafissimo v hodnotě 2499 Kč a roční předplatné časopisu Dieta.

Nahrávat můžete libovolný počet fotek. Vítěze budeme informovat komentářem pod jeho fotkou a výzvou k podání kontaktu.

Případné dotazy pište do komentářů pod příspěvek s vyhlášením soutěže na Instagramu Ženycz.

 

Plánujete svatbu? Zajímají vás nejnovější svatební trendy z přehlídek, tipy na nejkrásnější šaty, účesy, kytice, chcete inspiraci na nejromantičtější místa, kde se vdávat, tipy, kdy a co je potřeba zařídit? To vše a mnohem více inspirace a užitečných informací najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Naplánujte si s námi vaši svatbu snů!

 

Autor: redakce Ženy.cz

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji