Budete potřebovat (pro 4 osoby):
750 g vepřové krkovice
250 g kysaného zelí
1 klobásu
150 g anglické slaniny
kečup podle chuti
sůl, pepř
olej
Postup:
1. Maso omyjte, osušte a nakrájejte na čtyři pláty. Naklepejte je, osolte a opepřete. Klobásu rozkrájejte na kolečka a slaninu na plátky.
2. Na každý plátek masa navršte trochu scezeného zelí, asi čtyři kolečka klobásy a plátek slaniny. Řízky přeložte, okraje spojte jehlou a opečte na horkém oleji po obou stranách.
3. Do výpeku k masu přidejte podle chuti kečup, podlijte vodou a duste, dokud maso nezměkne.
Doba přípravy: 35 minut
Klíčová slova: vaření;recept;vepřové;krkovice;plněné;řízky;kysané;zelí
Diskuse ke článku
.
Související články
Články odjinud