Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Smažený kapr na hořčici

ilustrační foto
9. října 2009 | 12:27

Budete potřebovat (na 2 porce):

2 porce kapra (250 g)
2 lžíce plnotučné hořčice
sůl, bílý pepř
20 g hladké mouky
40 g strouhanky
citron
100 g rostlinného oleje vhodného na smažení

Postup:
Porce kapra osolíme a lehce opetříme, následně je obalíme v mouce. Pomoučenou rybu potřeme hořčicí rozmíchanou s citronovou šťávou. Trojobal zakončíme strouhankou. Smažíme na oleji, podáváme s brambory či salátem.

Autor: archiv
Klíčová slova: vaření, recept, ryby, kapr, horčice
Diskuse ke článku
.
Související články