Budete potřebovat (pro 4 osoby):
1 králíka
250 g cherry rajčátek
150 ml červeného vína
4 lžíce oleje
1 cibuli
hladkou mouku
špetku oregana
vodu nebo zeleninový vývar na podlití
300 g mražených fazolových lusků
sůl, pepř
Postup:
Králíka naporcujte, osolte, opepřete a obalte v hladké mouce. Ve velkém kastrolu poduste na rozehřátém oleji na plátky nakrájenou mrkev a cibuli, přidejte porce králíka, lehce opečte po obou stranách, podlijeme vínem, dejte do trouby a duste pod pokličkou. Po chvilce přidejte cherry rajčátka, oregano a podle potřeby doplňte vodou. Rozmražené fazolky přidejte k masu, až když je téměř měkké. Před dokončením sejměte pokličku a maso ještě nechte krátce opéct. Podávejte s pečivem nebo s dušenými bramborami