Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pikantní pochoutka

Pikantní pochoutka
8. října 2009 | 12:03

Doba přípravy: 40 minut

Budete potřebovat (na 4 porce):

500 g telecího masa ze stehna
1 párek
8 lžic oleje
2 rajčata
sůl
mletý černý pepř
1 cibuli
mletou červenou papriku
1 chilli papričku
250 g oštěpku (slovenský ovčí sýr)

Postup:


1. Telecí maso umyjte, osušte a nakrájejte na řízky. Na oleji zpěňte nadrobno nakrájenou cibuli, posypejte mletou červenou paprikou a promíchejte. Přidejte maso, nakrájenou chilli papričku, osolte a opepřete. Podlijte vodou a poduste.

2. Párky ohřejte v horké vodě a pokrájejte na kolečka. Spolu s nakrájenými rajčaty přidejte k měkkému masu a promíchejte. Podávejte posypané strouhaným oštěpkem.

Autor: archiv
Diskuse ke článku
.
Související články