Neděle 20. září 2020
Svátek slaví Oleg, zítra Matouš
Polojasno 22°C

Kuřecí se zelenou fazolkou

4. ledna 2010 | 11:57

Doba přípravy: 15 minut, Doba vaření: 20 minut

Budete potřebovat (pro 4 osoby):

500 g kuřecích prsou
300 g mražených zelených fazolek
200 g sterilovaných bílých fazolí
4 lžíce rajčatového protlaku
4 lžíce kremžské hořčice
2 stroužky česneku
sušenou bazalku, sůl
olivový olej na smažení

Postup:
Kuřecí prsa omyjte pod studenou tekoucí vodou, naklepejte, osolte, potřete kremžskou hořčicí, prudce osmažte z obou stran na olivovém oleji, vyjměte a odložte na teplé místo. Ve šťávě z pečení orestujte stroužky česneku nakrájené na plátky, přidejte celé fazolové lusky a bílé fazole. Osolte, přidejte rajčatový protlak, sušenou bazalku a duste 10 minut. Na talíři zeleninu servírujte spolu s připravenými kuřecími prsy.

Autor: archiv
Diskuse ke článku
.
Související články