Budete potřebovat (pro celou rodinu):
1 kg čerstvého ovoce
2 balíčky vanilkového pudinku
2 balíčky cukrářských piškotů
1 l ovocné šťávy
cukr krystal
250 ml smetany ke šlehání
granulované kakao
500 g tvarohu
5 lžic cukru moučky
Postup:
1. Ze šťávy a pudinkového prášku uvařte pudink.
2. Na dno menšího plechu (40x30 cm) rozložte piškoty a na ně navrstvěte ovoce. Dezert zalijte připraveným pudinkem a nechte ztuhnout v lednici.
3. Po vychlazení dezert potřete tvarohovou náplní, kterou připravíte smícháním tvarohu s cukrem moučkou. Nakrájejte na úhledné kostky, ozdobte šlehačkou, kakaem a případně i kousky ovoce.
Doba přípravy: 40 minut
Klíčová slova: vaření;recept;ovoce;piškoty;nepečená;pudink;dezert
Diskuse ke článku
.
Související články
Články odjinud