Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šest žen zhublo s Bleskem téměř 38 kg!

14. května 2009 | 05:09

Testu Blesku se zúčastnilo šest čtenářek ve věku 33 až 49 let z Prahy, Brna a Zlínska. Odhodily stud, celému národu přiznaly své problémy s váhou a daly všanc i svou podobu.

Celý měsíc se vůbec nemusely starat o svůj jídelníček, ten jim obstarávaly »na klíč« specializované firmy. Jak šest statečných dietářek dopadlo a hlavně – kolik zhubly? Pojďte se podívat…

Navzájem se vůbec neznají a přesto mají jedno společné: Jedly a zhubly. A moc si to pochvalovaly. Jídlo měly čtenářky Blesku pěkně nachystané v lednici, stačilo ho jen ohřát či rovnou sníst. Nemusely počítat kalorie, ani nic nakupovat. Všechny se shodly, že teď nosí až o dvě čísla menší konfekční velikost a cítí se mnohem lépe.

Některé ještě chtějí v hubnutí pokračovat. Buď formou »krabiček« ve vlastní režii nebo tak, že odkoukaly správný jídelníček a nyní se tak budou stravovat. Všechny potvrdily, že měly podporu hlavně v partnerovi a svých nejbližších. Snad jen kromě Mirky si dámy pouze maličko stěžovaly, že cena za měsíční dietu je dost vysoká. Kvalitu a chuť jídla vychvalovaly všechny do jedné. A účinnost? To snad není potřeba ani komentovat.

Čtenářky zhubly díky Dietě 2009 * Chcete i vy něco shodit? * Zeptejte se ve čtvrtek 14. 5. od 10:00 do 11:30 odbornice na výživu:
telefon: 225 977 558
Téma: Jak se spolehlivě a zdravě zbavit kil navíc!

Autor: Iva Dvořáková