Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Branky, body, kokoti: Madonnina prsa a řeči bývalé ministryně. Danielo, nemluv!

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti: Madonnina prsa a hloupé řeči bývalé ministryně Kovářové
VIDEO: BPŽ/Karel Dlabač
15. července 2018 | 08:00

Muži mě obtěžují celý život a doufám, že budou obtěžovat i nadále. Kdopak asi řekl tohle moudro a vysloužil si i za něj titul prasáka týdne? Jedna bývalá ministryně, která si mimo jiné myslí, že je z ní spisovatelka. Ale urodilo se toho víc! Protože na Slovensku se kopaly rodinné penalty a jednomu pisálkovi se nelíbila Madonnina prsa. 

Věcí, které nás rozčilujou, je spousta a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy  ve vyspělých zemích v 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně že nás chlap nebije a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají. 

Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE

Autor: red
Video se připravuje ...