Dáme si kuře, krůtu, husu...
3
/
5
Prohlédnout znovu
Dáme si kuře, krůtu, husu...
Příprava drůbežího masa je rychlá a jednoduchá.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Čerstvé očištěné kuřecí díly můžete skladovat v lednici dva dny.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Tepelně upravenou drůbež uchovávejte v lednici volně zabalenou a spotřebujte ji nejpozději do tří dnů.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Maso z drůbeže bude šťavnatější, když je pokapete citronovou šťávou.
|
PROFIMEDIA.CZ
Francouzská manikúra v novém kabátku: Jak se bude letos nosit?
Darija Pavlovičová modelkou! Po vítězství ve StarDance zazáří na víkendu módy
Chyby, o kterých se nemluví. Tohle květině nikdy nedělejte!
6 nesnesitelných věcí, které dělají Váhy ve vztahu. Zvládnete je tolerovat?
Dívka má nejdelší nohy na světě: Muži se se mnou kvůli mé výšce nechtějí líbat, přiznává
Denní horoskop na čtvrtek 25. 4. 2024: Štíři se musí zaměřit na komunikaci, Berany čeká harmonický den