Dáme si kuře, krůtu, husu...
2
/
5
Prohlédnout znovu
Dáme si kuře, krůtu, husu...
Příprava drůbežího masa je rychlá a jednoduchá.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Čerstvé očištěné kuřecí díly můžete skladovat v lednici dva dny.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Tepelně upravenou drůbež uchovávejte v lednici volně zabalenou a spotřebujte ji nejpozději do tří dnů.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Maso z drůbeže bude šťavnatější, když je pokapete citronovou šťávou.
|
PROFIMEDIA.CZ
Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: Těsně před padesátkou může inspirovat daleko mladší ročníky
Denní horoskop na středu 24. 4. 2024: Štíři by se měli spoléhat na intuici, Panny si musí hlídat stravu
Přelitá, nebo suchá? Pozor na tenhle signál, který vás akorát zmate
Nejkrásnější ženy Hollywoodu? Rozhodli o nich obyčejní muži
Dvojnásobná maminka shodila přes 45 kilogramů. Díky této metodě mohla jíst, co chtěla, a váha šla dolů
Pamatujete na provokativní Reginu z VyVolených? Zmoudřela, píše knihu a žije v souladu s přírodou!