Delikátní medailonky ze svíčkové
4
/
4
Prohlédnout znovu
Delikátní medailonky ze svíčkové
Medailonky ze svíčkové
|
z knihy Recepty ze života 16, Ringier Slovakia
Maso zbavte blan, omyjte a osušte, nakrájejte na silnější, ale menší plátky – medialonky. Mírně je naklepejte, osolte a opepřete.
|
z knihy Recepty ze života 16, Ringier Slovakia
Naklepané, osolené a opepřené medailonky po jedné straně zaprašte moukou a v rozehřátém oleji je opečte dozlatova.
|
z knihy Recepty ze života 16, Ringier Slovakia
Přebytečný tuk slijte a do výpeku přidejte hořčicové máslo, ve kterém medailonky krátce poduste.
|
z knihy Recepty ze života 16, Ringier Slovakia
Jak šel čas s Monikou Babišovou: Za 10 let se téměř nezměnila! Zázrak, nebo plastiky?
Linda Rybová: Od éterické baletky a pohádkové princezny až po nestárnoucí herečku
Horoskop na víkend 20.–21. 4. 2024: Vodnáři zatouží po nezávislosti, Raci budou hnízdit
Vypadalo to nadějně a teď se neozývá? Odhalte důvod podle znamení zvěrokruhu
Sedmidenní sexuální výzva, kterou zvládne každá z vás. Sex bude zase stát za to!
To nejlepší z korejské kosmetiky: Které produkty by vám neměly uniknout?