Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sbohem, vrtačko! S deskami Habito H připevním rámeček i poličku bez tebe

16. dubna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Fotka v rámečku je už měsíc opřená o stěnu. Partner si stále nenašel chvilku ji konečně přidělat. Dochází vám trpělivost? Nezoufejte! Do nových sádrokartonových desek Habito H připevníte háček i bez vrtačky.

Vrtání do sádrokartonu je noční můrou i pro většinu mužů. Klasické desky mají malou únosnost a pro upevnění prakticky čehokoli potřebujete speciální hmoždinky. Pozitivní výsledek vám to ale nezaručí. Pokud však při stavbě svého domu nebo při rekonstrukci bytu použijete nové vysokopevnostní desky Habito H, tak budete spokojeni. Žádné složité výztuhy jako u běžných sádrokartonů totiž potřebovat nebudete. Háčky na obrazy nebo poličky je do nich možné kotvit i běžným vrutem. Nejlepší na tom ale je, že si vystačíte i s obyčejným šroubovákem a neuděláte nepořádek.  Ideální, když máte línějšího partnera nebo žijete sama. Zvládnout „kutilskou” práci nebude už nikdy snadnější.

Autor: Saint-Gobain Construction Products CZ

Překvapivá nosnost

Desky Habito H se navíc vyznačují i extrémní pevností, vysokou mechanickou odolností a únosností. Připevněné police s přehledem unesou knihy, zavařeniny od babičky i krabici s těžkým nářadím. Na jeden běžný vrut do dřeva příčka udrží až 34 kg, s použitím speciální kotvy až 155 kg. Takže si doma můžete vybudovat klidně i lezeckou stěnu. Samozřejmostí je i zavěšení ploché televize, kuchyňské linky nebo těžkého lustru. Ne snad, že byste si měla podobné věci věšet na stěny sama! Informace se ale budou hodit i vašim protějškům nebo řemeslníkům.

Autor: Saint-Gobain Construction Products CZ

Odhlučnění a větší prostor

Nosnost a jednoduchá instalace Habito H ale nejsou jedinými přednostmi! Bezesporu oceníte i jejich akustické vlastnosti, které spolehlivě odhluční vaše obývací prostory. Zbavíte se tak hluku od sousedů, z dětského pokoje nebo chodby. A díky tomu, že jsou desky výrazně tenčí než stěny z cihel či pórobetonu, tak si zvětšíte i svůj životní prostor. Pohodlí, zdar!

Autor: Saint-Gobain Construction Products CZ