Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Holčička ujídala princi Harrymu popcorn. Jeho reakce byla dokonalá!

Video se připravuje ...
Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá!
VIDEO: hellogiggles.com
29. září 2017 | 14:00

Podívejte se na tu malou zlodějku! Během pravidelné účasti prince Harryho na sportovní paralympijské akci pro zraněné vojáky Invictus Games v Torontu se mu stala velmi nečekaná, ale milá věc. Zatímco v poklidu s přáteli sledoval dění ze své sedačky, malá holčička jménem Emily Henson, která seděla na klíně své matky hned vedle něj, se rozhodla chopit příležitosti a seznámit se s členem britské královské rodiny, aniž by vlastně vůbec tušila, s kým má tu čest. 

Dvouletá Emily se neostýchala a směle se krmila popcornem svého souseda. Princi Harrymu, který byl do volejbalového zápasu mezi Velkou Británií a Dánskem poměrně zabraný, celkem dlouho trvalo, než zjistil, že někdo svačí jeho popcorn.

Jeho následná reakce byla ale naprosto kouzelná. Na holčičku se mile usmíval a po celý zbytek programu na ni dělal grimasy, vtipkoval s ní a krmil ji dalším popcornem.

Potvrdil tak svůj status zábavného strýčka a především ukázal skvělý vztah k dětem. Jeho současná přítelkyně, americká herečka Meghan Markle, má velké štěstí a může si být jistá, že princ bude v budoucnu skvělým otcem. Kdoví, co se mezi nimi teď odehrává, ale podle všeho jejich vztah začíná nabírat na obrátkách. Že by se princ Harry po třicítce odhodlal konečně zklidnit a usadit?

Podívejte se, jak rostou Harryho synovec a neteř.  

 

Autor: red