Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Proč jste pořád single? Střelci jsou moc nároční, Vodnáři zase moc svérázní!

/
  • (Shutterstock.com)
    28. září 2016 ● 06:00

    Ptáte se, proč jste pořád sami a proč vám žádný vztah nevydrží? Pravděpodobně ho sami podvědomě sabotujete. Co o tom říká vaše sluneční znamení?

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Sebevědomí Berana může být na začátku vztahu přitažlivé, ovšem za čas se tento charakterový rys může změnit na nepříjemný. Ne každý chce mít vedle sebe nadměrně sebevědomého člověka, který se chová egoisticky. Musíte slevit a občas přijmout kompromis, jedině tak má vztah šanci.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Nepředpokládejte, že vám váš partner bude věrný a bude vás obdivovat, když přestanete dbát o svůj zevnějšek nebo když přestanete rozdmýchávat lásku. Tvrdohlaví Býci taky inklinují k zášti, a pokud budete často ve vztazích neúspěšní, vaše zášť bude růst.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Blíženci rádi hledají nové a vzrušující podněty, takže čas od času i svého partnera podvedou. Tenhle rys je pro randění typický a může samozřejmě znamenat konec vztahu.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Rodinní Raci dělají jednu velkou chybu – velmi brzy začnou hovořit o manželství a o dětech. To může jejich partnery pořádně vyděsit. Raci mívají taky tendenci se přisát,  jejich partneři to vnímají negativně a mají pocit, že je dusí. Proto raději utečou jinam.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Bojovní a ohniví Lvi sice tvrdí, že jsou se svým partnerem proto, že ho milují, ovšem někdy to tak nevypadá. Lvi totiž velmi rádi bojují i ve vztahu a každou bitvu chtějí vyhrát. To může být pro partnery únavné. Lvi si musí uvědomit, že ve vztahu musí jít někdy osobní souboje stranou, důležitější je vyhrát něčí srdce.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Panny jsou tak plaché, že ta nádherná bytost, se kterou by se chtěly seznámit, si toho ani nemusí všimnout nebo tomu nemusí věřit. Kromě toho mají Panny tendenci vzdát se příliš brzo, a jakmile se něco jen trošku pokazí, nesnaží se to napravit a raději se stáhnout.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Randění Vah může být katastrofa, zejména v případě, že si vyberou milence, kteří nejsou stabilní a věrní. Podvědomě totiž Váhy hledají partnery, kteří pro ně nejsou vhodní a pak často spadnou do pasti, protože zjistí, že s nimi partner manipuluje nebo jim lže.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Štíři mohou mít „všechno, nebo nic“, jejich povaha je trochu komplikovaná. Potřebují cítit, že je partner potřebuje a že je jim oporou. Někdy jsou až moc uzavření, což vede k tomu, že partner má pocit, že mu něco zatajuje.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Střelci, nejste tak trochu nároční? Nemáte až moc vysoké nároky na svůj protějšek? Jistě, zasloužíte si to nejlepší a nemusíte se spokojit s jen tak něčím. Ovšem někdy to přeháníte, a máte-li pocit, že ten druhý není dostatečně atraktivní, raději ho opustíte.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Kozorozi mohou být rezervovaní a dost žárliví, dokud nemají dostatečnou důvěru k partnerovi. Bohužel to zabere dost času a vyžaduje to vytrvalost a trpělivost. Partner pak může být frustrovaný a začne se nudit, takže raději uteče.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Vodnáři jsou umínění a nesnaží se skrývat svou svéráznou povahu. To může být roztomilé na začátku vztahu, ale do budoucna to může vyvolávat řadu konfliktů, které vedou k pomalé destrukci vztahu.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

    Netoužíte náhodou pořád po svém „ex“? To je váš častý problém. Máte obětavou povahu, která způsobuje, že máte neustále pocit zodpovědnosti za někoho, s kým už dávno nejste. A to se novým partnerům nemusí líbit. 

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz