Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Soutěž o nové tělo za 100 000 korun! Výherkyně už se těší na větší prsa

11. února 2014 | 20:17

Štíhlejší bohy, stehna i zadeček, a jako bonus o číslo větší prsa! A to vše navíc úplně zdarma. Není divu, že je výherkyně naší soutěže nadšená a na unikátní metodu s názvem "liposculpturing" nedá dopustit.

"Myslím si, že je to skvělá metoda a jsem nadšená, že se dostala k nám do České republiky. Kolikrát jsme si s kamarádkama dělaly ze sebe srandu, že si jedna od druhé vezme něco, co jí chybí, nebo naopak rozdá, co jí přebývá. Takhle se podělíme a budeme všechny spokojené, ale to bohužel nejde. A napadlo nás taky, že by bylo úžasné moci si odebrat tuk z určitých partií a dát ho do částí, kde bychom ho skutečně chtěly mít. Donedávna to bylo nemožné, ale teď je to díky liposculpturingu možné a já se proto rozhodla, že zkusím štěstí ve vaší soutěži," svěřila se nám výherkyně soutěže o nové tělo za 100 000 korun, Klára Bendlová.

Klára Bendlová si s doktorkou Šatánkovou skvěle popovídala.
Autor: archiv kliniky Iscare
"Přála jsem si mít větší prsa, jen o jedno číslo, ale neuměla jsem si představit, že bych v sobě měla nějaký umělý implantát. Paní doktorka Šatánková z kliniky Iscare, která jako jediná v Česku přístroj VASER Lipo má, mi vysvětlila, že u liposculpturingu použije můj tuk z jiných partií a prsa tak budou vypadat přirozeně. Liposukci bych normálně asi nepotřebovala, ale protože je potřeba někde vzít trochu tuku, tak se využije něco z mých boků, stehen a zadečku. Jsem nadšená, že jsem tuhle soutěž vyhrála, musím říct, že ze zákroku ani nejsem nervózní. Moc se těším, až se z mých jedniček stanou dvojky," dodala.
Zkušenosti primářky MUDr. Věry Šatánkové jsou podloženy stovkami spokojených klientek z Čech i zahraničí (USA, UK). Jako jediná v České republice má nyní licenci na provádění liposculpturingu s transferem tuku.
Autor: Klinika ISCARE
A co nám po vyšetření naší výherkyně řekla sama primářka Šatánková, primářka kliniky ISCARE, která si jako jediný lékař z ČR prošla speciálním školením v USA?

"Slečna Bendlová je krásná. I ona má ale svůj sen. A tím jsou větší prsa. Na ty bude potřeba vzít tuk z jiných partií. U ní využijeme boky, zadeček a stehna, vše bude vypadat naprosto přirozeně," prohlásila.

"Má genetickou predispozici, takže není možné dosáhnout lepšího výsledku v oblasti hýždí a boků ani při pravidelném cvičení. Jedinou možností je modelace pomocí VASER Lipo přístroje. Upravíme jí nejen hýždě a boky, ale i vnitřní a vnější stranu stehen a bříško," dodala primářka Šatánková.

Video se připravuje ...
Iscare • VIDEO: Iscare

Bezchybné tělo můžete mít i vy

Liposculpturing je metoda, která využívá ultrazvukové liposukce k odsátí tuku z potřebných částí těla s užitím moderní americké technologie VASER Lipo. Odebraný tuk lze následně transferovat do žádoucích partií a modelovat tak tělo.

Před zákrokem a po
Autor: archiv kliniky Iscare
Jde o vysoce efektivní metodu transferu tukových buněk pacienta, zaručující výtečné výsledky v tvarování, zvětšování partií i odsávání tuku. Je vhodná i po těhotenství, kdy je následné shazování poporodních kil vždy problém. Sedavé zaměstnání a nedostatek pohybu také pevnosti postavy nepřidají. Ostatně věk a nedostatek času na cvičení také ne.

Před zákrokem a po
Autor: archiv kliniky Iscare
Unikátní přístroj VASER Lipo umožňuje modelovat vaše problémové partie ve vrstvách. Při šetrném odsávání tuku navíc nedochází k nadměrnému potrhání tkání, krvácení a otokům po operaci. Velkou výhodou je i téměř bezbolestná a rychlá rekonvalescence s pouze jednodenní hospitalizací.

V České republice tuhle převratnou metodu nabízí jako jediné Klinické centrum ISCARE.

Cena za modelaci svalů pomocí liposculpturingu startuje od 49 000 korun, modelace svalů liposculpturing s použitím transferu tuku pak od 88 000 korun. Vhodnou formu operace Vám doporučí po prohlídce lékař.