Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tip pro vytíženou ženu: Jak ušetřit čas a nervy? Pomůže internet!

Vychytávka pro zaměstnanou ženu: On-line rezervační systémy přinášejí především větší pohodlí a úsporu času při hledání a objednávání služeb.
4. února 2014 | 09:30

Znáte to! Chcete se objednat ke kadeřnici, přeobjednat na masáž nebo potřebujete domů instalatéra, ale pořád se nemůžete dovolat. Ztrácíte drahocený čas. Tak to už je teď naštěstí minulostí.

Více než 80 % lidí dnes vyhledává služby na internetu. Po vyhledání však stejně musí nejčastěji telefonicky kontaktovat poskytovatele služby a domluvit si konkrétní termín. A to bývá často složité.

"Chcete-li se objednat ke kadeřnici, na masáž nebo potřebujete domů instalatéra, po vyhledání dané služby na internetu vám nezbývá, než si po telefonu sjednat termín. To znamená listování kalendářem a hledání volného okénka," říká Vojtěch Lambert z portálu Službomat.cz, který službu Reservio poskytuje.

Formulář
Autor: profimedia.cz
Naštěstí už ale existují rezervační systémy jako je třeba právě Reservio, díky nimž vám všechny starosti s objednáváním i přeobjednáváním odpadnou. Díky nim máte možnost snadno si rezervovat termín či objednat si službu on-line.

"Pokud má vaše kadeřnice zrovna zákazníka a nezvedne vám telefon, nebo chcete následně změnit termín, znamená to další volání a hledání. To vše odpadne, když si přímo na profilu daného poskytovatele rezervujete konkrétní termín, který vyhovuje oběma stranám," vysvětluje Lambert důvody inovace.

A my tleskáme. Konečně praktická služba pro "zaměstnané" ženy, která přináší především větší pohodlí a úsporu času při hledání a objednávání služeb. Jen tak dál!

...
Autor: profimedia.cz