Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hravá móda se spoustou ovoce: V létě osvěží (nejen) váš šatník

31. července 2013 | 07:00

Ovoce je skvělým parťákem do parných letních dnů. Tak proč ho nevyužít i k něčemu jinému, než jen ke konzumaci. Rozšiřte svůj šatník o ovocné kousky, které vás rozzáří a letně naladí.

Ovoce nepatří jen na talíř, protože dokáže vykouzlit ze všedního oblečení naprosto originální kousek. Inspirujte se a podlehněte kouzlu ovoce. A pozor, povolena je i zelenina!

Ovocná mánie

Šaty jsou povinnou součástí šatníku každé ženy. Pokud jsou jako bonus poseté barevným ovocem, stává se z nich módní klenot. Můžete si vybrat elegantní do města nebo rozverné na letní párty. A pokud nepreferujete určitý druh ovoce, pořádný ovocný mix má zelenou!

Šťavnaté svršky

Jsou pro vás ovocné šaty příliš extravagantní? Pořiďte si jahodový, banánový nebo jablečný top. Kombinací se šortkami, dívčí sukní nebo džíny vytvoříte něžně letní outfit, díky kterému budete k nepřehlédnutí. Nezapomeňte na originální doplňky, které dodají vašemu oblečení šťávu.

...
Autor: archiv firem

Ovocný kompot

Ovocné a zeleninové doplňky dodají šmrnc každému všednímu outfitu. Uvažte si pomerančový šátek, vyšperkujte si nehty nebo se během chladnějšího večeru zahřejte v jahůdkových ponožkách. A pokud máte chuť i na zeleninu, jen do toho. Pořádně ostrá čili paprička na krku přiláká nekonečně zvídavých pohledů.

...
Autor: archiv firem