Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slavná strašidla: Poučte se z módních přešlapů celebrit

  • Velké boty, vykukující podprsenka, oblečení odhalující víc, než je nutné... To jsou jen některé z módních přešlapů, které dělají nejen celebrity.
    25. července 2013 | 06:00

    Celebrity jsou také jen lidé, a tak občas šlápnou vedle. Fotografové je sem tam přistihnou opilé, bez make-upu nebo ve strašidelném "ohozu". V posledním případě opakují slavní ty samé chyby dokola. Jaké to jsou? A jak jim předejít?

  • Vykukující podprsenka

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Pokud sladíte barvu podprsenky s halenkou či tílkem, vytvoříte rafinovanou kombinaci. Pod průhlednými halenkami je podprsenka také dovolena. Ovšem krajkovaná podprsenka a outfit odhalující záda nejdou dohromady. Tento módní přešlap nedávno předvedla dánská modelka Helena Christensen, která oblékla modrý overal odhalující záda. Bývalý andílek Victoria´s Secret měl zvolit raději samodržící podprsenku nebo nechat overal doma ve skříni.
  • Špeky ven

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Mnoho žen již dávno ví, že většina nedostatků se dá v módě dokonale zamaskovat. Větší bříško, zadeček i celulitida - nezakazuje ženám být trendy. Každá žena by se měla naučit oblékat podle typu své postavy. To platí i pro Kim Kardashian, o které je známo, že je na svou věstonickou postavu maximálně hrdá. Ovšem břicho deroucí se z upnutých šatů a nelichotivá sukně jsou absolutní krok vedle.
  • Cizí boty

    Reese Witherspoon
    Autor: profimedia.cz
    Čím dál častěji se objevují celebrity, které vyráží do společnosti v botech minimálně o číslo větších. Nedávno i herečka Reese Witherspoon obula červené lodičky, které jí viditelně nepadly. Navíc působily jako půjčené od kamarádky s větší velikostí nohy. Také nechápeme, jak v tomto speciálním "modelu" mohou slavné ženy udělat krok.
  • Lehké šaty

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Být rafinovaně sexy je umění, které se musí žena naučit a osvojit si ho. Modelka Micaela Schaefer určitě není chytrá horákyně. Na premiéru filmu se oblékla do titěrných šatů, které opravdu zakrývaly jen to nejnutnější. Přítomní si ji pletli se striptérkou a nevěřícně zírali. Kdyby přišla Micaela ve spodním prádle, vyšlo by to nastejno.
  • Milovnice vzorů

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Proužky, puntíky, květy, zvířecí nebo geometrické vzory. Pokud jste milovnicí vzorovaného oblečení, musíte velmi rozumně zvolit zbytek oblečení. K tygrovanému topu zvolte jednobarevné kalhoty a decentní doplňky. Pokud ze sebe uděláte tygřici nebo zebru od hlavy až k patě, mohla byste vypadat jako zpěvačka Nicki Minaj, která svými bláznivými outfity baví celý svět.
  • Zapomenuté kalhoty

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Legíny a punčochy jsou úžasným módním doplňkem. Anglická modelka Kelly Brook si je ale plete s kalhotami. Vyrazila tedy do města v šedivých průsvitných punčochách, kalhoty nechala doma, ale na boty s kožíškem a chlupatou "hučku" nezapomněla.
  • Hrůzné doplňky

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Kirsten Vangsness zvolila poněkud divoké doplňky. Na premiéře filmu hrála všemi barvami a vypadala jako strašidlo. Šperky, kabelky i boty vybírejte vždy s rozvahou, barevně je slaďte a hlavně nezapomeňte na známé pořekadlo: Méně je někdy více!

Diskuse ke článku
.