Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jsem lesbička, no a co? Tyhle hvězdy se za svou orientaci nestydí

  • Slavné lesbičky, které netají svou orientaci.
    9. července 2013 | 14:00

    Pro někoho je homosexualita naprosté tabu a nesmíří se s tím, že zrovna on je ten "jiný". Některé slavné ženy jsou na svou orientaci patřičně hrdé a netají se tím, že je přitahuje stejné pohlaví. Přesto jsou sexy, úspěšné a život si užívají naplno.

  • Aneta Langerová (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Vítězka první řady Superstar ohledně své orientace dříve mlžila. Když dospěla a vše si v hlavě srovnala, otevřeně přiznala, že se jí líbí ženy. Od té doby se na veřejnosti pravidelně objevuje po boku ženy. Nedávno se nechala slyšet, že plánuje se současnou partnerkou (jméno tají) adopci.
  • Jodie Foster (50)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka známá například z filmu Mlčení jehňátek se veřejně přiznala ke své homosexualitě teprve nedávno. Skalní fanoušci této talentované ženy tvrdí, že o její orientaci znali pravdu mnohem dříve. Jodie má dva syny a biologického otce úspěšně tají. Hereččina matka, která je uznávanou filmovou producentkou, je také lesbička.
  • Martina Navrátilová (56)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Jedna z nejlepších tenistek všech dob, která se netají tím, že ji přitahují ženy. Prozradila, že pro ni bylo mnohem jednodušší sdělit celému světu, že je lesbička, než to říct vlastní rodině. Martina mimo jiné aktivně bojuje za práva gayů a lesbiček. Tenisová legenda českého původu nemá vlastní děti, ale vychovává dcery své mladší partnerky. Tou je bývalá sovětská miss Julia Lemigová.
  • Cynthia Nixon (47)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americkou herečku si diváci oblíbili především díky roli právničky Mirandy ze seriálu Sex ve městě. Přestože v seriálu loví sexy zrzka jednoho chlapa za druhým, v reálném životě ji muži vůbec nepřitahují. Ovšem za jednoho byla 15 let provdaná, než zjistila, že něco nehraje. Dnes je registrovaná a  přiznává, že je ve vztahu tou dominantnější polovičkou. Údajně jí maximálně vyhovuje "mužatkovský" vzhled její partnerky Christine Marion, která podle herečky vypadá jako muž s malýma prsama.
  • Jitka Smutná (61)

    1250395:gallery:true:trueNedávno všechny šokovala hvězda seriálu Cesty domů, která přiznala, že již 10 let žije se spisovatelkou Petrou Braunovou. Pro Jitku byl coming out velmi složitý, protože se bála reakce konzervativní veřejnosti. Dnes je pro ni prý důležité, že rodina, přátelé a nejbližší kolegové ji berou takovou, jaká je. Kromě toho, že je v lesbickém vztahu maximálně spokojená, je také pyšnou matkou dvou dětí a poměrně čerstvě dokonce babičkou.
  • Ellen DeGeneres (55) a Portia de Rossi (40)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Krásnou herečku Portii známe jako právničku ze seriálu Ally McBealová. Otevřeně přiznává, že je plnohodnotná lesbička a je na to pyšná. Jednou prý byla vdaná za muže, ale bylo to pouze kvůli získání víza do USA. V roce 2008 se provdala za slavnou televizní moderátorku Ellen DeGeneres. Charismatická moderátorka byla jednou z prvních slavných žen, které přiznaly světu svou homosexualitu. Obě ženy jsou hrdé lesbičky a tvoří dokonalý pár.

Diskuse ke článku
.