Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejstylovější šedesátnice světa: Tyhle babičky umí stárnout!

  • 7. května 2013 | 07:00

    Že je od jistého věku "povolený" jen jeden účes, jeden druh bot, jeden střih šatů a jedno barevné spektrum? Rozhodně ne. Našli jsme slavné dámy, které dokazují, že i po šedesátce (a dokonce po devadesátce!) můžete platit za módní ikonu.

  • Meryl Streep (63)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Krásná, talentovaná, stylová. Taková byla Meryl zamlada - a taková je pořád. Jako by se ani nezměnila! Jen její vkus je čím dál vytříbenější a její oufity elegantnější.
  • Jane Fonda (75)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Tenhle věk by populární herečce asi nikdo nehádal. Za její svěží vizáží je nejspíš kombinace pracovitosti, životního optimismu a sebevědomí. Kdo jiný by si v pětasedmdesáti vyšel v šatech bez ramínek nebo ve žluté róbě od Versace?
  • Iris Apfel (91)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Iris je prostě neuvěřitelná! Tahle návrhářka interiérů a milovnice módy nesmí chybět na žádné důležité přehldce. A její outfity jsou stejně originální, bláznivé a šik jako ona sama.
  • Diane Keaton (67)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Herečka, která v 70. letech tvořila nezapomenutelnou dvojici s režisérem Woody Allenem, miluje své vrásky, ale taky svou image vysokoškolačky intelektuálky. Světe div se, obojí se jí daří dokonale vyvážit.
  • Anna Wintour (63)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Kdo jiný než šéfredaktorka amerického Vogue by měl vědět, jak se elegantně stárne? Zdá se nám dokonce, že první dáma módního světa se v posledních letech konečně naučila usmívat. A sluší jí to!
  • Catherine Deneuve (69)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Krásná herečka byla a je klasickým příkladem francouzského šarmu a módního nadhledu. V šedesátých letech byla múzou designéra Yves Saint Laurenta a na luxusní oblečení si potrpí dodnes. V džínách a teniskách ji nepotkáte...
  • Helen Mirren (67)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Britská divadelní a filmová herečka je právě teď na vrcholu své kariéry. A tomu odpovídá i její k dokonalosti dotažený styl. Držitelka Oscara za roli královny Alžběty II. fandí ženským střihům a nepřehlédnutelným šperkům.
  • Susan Sarandon (66)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Snad je to díky vztahu s o polovinu mladším newyorským podnikatelem Jonathanem Bricklinem - každopádně Susan poslední dobou celá září. Hvězda filmů Thelma a Louise nebo Atlas mraků nás svým minimalistickým, ale sexy stylem dostává do kolen.

Autor: mab
Diskuse ke článku
.