Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

I baculky chtějí být sexy! "Fatkiny" jsou hitem, ovládnou i prestižní plavkový speciál

6. května 2013 | 11:30

Boj proti posedlosti společnosti vychrtlými modelkami a módou anorektiček zahájila populární plnoštíhlá bloggerka Gabi Gregg (26) už loni. Navrhla kolekci dvoudílných plavek v nadměrných velikostech, kterým se rychle začalo říkat fatkini.

I silnější ženy se chtějí líbit. Odhalit pokožku slunečním paprskům. Své o tom ví i mladá bloggerka a módní návrhářka Gabi Gregg, která sama obléká velikost XXL.

"Za svá kila by se neměla stydět žádná žena! A neexistuje důvod, proč by své tvary nemohla v létě vystavit v dvojdílných plavkách," prohlásila sebevědomá boubelka, která chce silnějším ženám dodat odvahu.

Pořídit ale pěkné a sexy plavky v nadměrné velikosti je téměř nemožné. Proto přišla Gabi se skvělým nápadem. Navrhla variabilní bikiny, v nichž baculky mohou schovat nebo naopak ukázat vše, co chtějí.

I plnoštíhlé ženy chtějí být sexy.
Autor: Facebook/Gabifresh/Lydia Hudgens

Retro modely v úžasných neonových barvách se dají nosit bez ramínek, křížem, na ohlávku, stažené, vyhrnuté, s odhaleným bříškem nebo se zakrytými boky. Záleží jen na fantazii a odvaze.

"Myšlenka, že všechny ženy mohou vypadat úžasně i v dvoudílných plavkách je přesně to, co představuje swimsuitsforall," prohlásil prezident společnosti Moshee Laniado, který s bloggerkou na výrobě nové kolekce spolupracoval. "Gabin příběh zbořil zažité mýty, že sexy plavky jen pro vychrtlé modelky," dodal.

I plnoštíhlé ženy chtějí být sexy.
Autor: Facebook/Gabifresh/Lydia Hudgens

Odhodlaná bloggerka svým neotřelým nápadem zaujala i vydavatele prestižního lifestylový magazínu Sports Illustrated, který každoročně vydává oblíbený plavkový speciál.

Ten už od roku 1964 přináší před každým létem nové kolekce plavek od předních světových návrhářů, prezentované světovými top modelkami zvučných jmen. Teď však nabídli spolupráci právě Gabi. V dalším vydání tak snad konečně uvidíme i "pořádné" ženy.

I plnoštíhlé ženy chtějí být sexy.
Autor: Facebook/Gabifresh/Lydia Hudgens