Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mikina pro Keňu

2. dubna 2012 | 16:05

Přineste starou mikinu a novou máte za půlku.  Podpořte dobrou věc!

TIMEOUT není jen kalifornská móda, je to celkový pohled na svět a na dění kolem nás.

Ve dnech od 29. 3. do 8. 4. bude ve všech originálních obchodech TIMEOUT probíhat již pátý ročník tradiční charitativní akce MIKINA. Jaro je tu a to přímo vybízí k pořádnému průvanu ve vašem šatníku.

 

Mikin přeci není nikdy dost!

Letošní kolekce mikin se vyznačuje širokým výběrem, kvalitou a detailním zpracováním. V kolekci naleznete několik opravdu „designových“ kousků ideálních do práce, do školy nebo pro volný čas.

Mikina pro Keňu!
Autor: TIMEOUT

 

A o co vlastně v akci MIKINA půjde?

Přinesete do kterékoli originální prodejny TIMEOUT některou ze svých starších mikin jakékoliv značky a můžete si hned pořídit novou mikinu TIMEOUT za poloviční cenu! Nejen že si uděláte radost novým kouskem, ale zároveň pomůžete dobré věci. Výtěžek z prodeje „second hand“ mikin poputuje prostřednictvím nadačního fondu Lejly Abbasové Asante Kenya dětem do Keni.

 

Navíc ve 20ti vybraných obchodech probíhá sbírka na projekt podpory vzdělání s názvem e-Afric@. Cílem projektu e-Afric@ je umožnit keňským dětem ze slabých a nejslabších sociálních vrstev naučit se základním počítačovým dovednostem.

Více informací o projektech nadačního fondu Asante Kenya naleznete na www.asantekenya.org a seznam prodejen TIMEOUT naleznete ZDE



Autor: pej