Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejstylovější dárky letošního Valentýna!

http://www.blesk.cz/valentynsky-special
1. února 2012 | 11:59

Ať už je pro Vás 14. únor dnem zamilovaných nebo jen obyčejné datum v kalendáři, pamatujte, že nikdy není dost příležitostí, obdarovat blízkou osobu něčím od srdce. Nechte se tedy inspirovat tím, jaké dárky budou na letošního Valentýna nejvíc v kurzu a v našem valentýnském speciálu vyberte pro svou polovičku ten nejlepší.

Každý muž se jistě své milé zavděčí valentýnsky laděným pobytem, který skýtá všemožné romantické vychytávky - od snídaně do postele, láhve sektu a svíček na pokoji až po vířivku přímo v ložnici. I ten nejzarytější odpůrce Valentýna by si v široké nabídce těchto pobytů nejden vybral a svou nedůtklivost vůči tomuto svátku s radostí odložil.

http://www.blesk.cz/valentynsky-special
Autor: sleviste.cz

Pokud však nemáte tolik volného času, abyste si vyrazili s partnerem na několik dní mimo domov, nezoufejte, romantiku můžete zažít i jinde. Třeba taková luxusní romantická večeře udělá divy.

http://www.blesk.cz/valentynsky-special
Autor: sleviste.cz

A kdyby ani to nebyl Váš šálek kávy, např. pro neromanticky založené muže, doporučujeme ženu obdarovat něčím stylovým, originálním a vkusným. Každá žena se chce líbit, proto nikdy nic nezkazíte šperkem, parfémem nebo kabelkou. Klasiky není nikdy dost a odměna bude jistě stát za to.

http://www.blesk.cz/valentynsky-special
Autor: sleviste.cz

Obecně je známo, že láska prochází žaludkem, proto jistě každou hospodyňku potěší nějaké kvalitní vybavení do kuchyně, díky kterému si i muž přijde na své v podobě lahodné a s láskou připravené večeře.

A jestli jste na sladké, určitě vyzkoušejte skvělé čokoládové masáže, po kterých se Vám na sebe s partnerem budou zcela jistě sbíhat sliny.

K dokonalosti večera už jen chybí Váš miláček čekající v posteli v luxusním pyžamu a při rozsvícených svíčkách? Pokud si chcete tyto představy splnit, nějaké mu pořiďte. Na výběr jsou jich kvanta, budou totiž hitem letošního Valentýna!

http://www.blesk.cz/valentynsky-special
Autor: BSSA Praha

Dalším valentýnským tipem pro ženy, které neví, čím obdarují svého drahého, bude nějaká technická vychytávka do auta, o kterém si myslíte, že ho má stejně radši než vás. Tímto dárkem u něj rozhodně stoupnete na ceně!

V podstatě záleží na každém z nás, jak se k tomuto svátku postaví a jaký dárek pro svou druhou polovičku vybere, ale jedno je jisté, že pokud svého partnera obdarujete dárkem z valentýnského speciálu, rozhodně tím nic nezkazíte, ba naopak potěšíte a třeba si tento svátek díky nově získaným zážitkům přímo zamilujete.

Autor: pej