Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

SOUTĚŽ: Vyhrajte balíček cen k filmu Šťastný Nový rok!

7. prosince 2011 | 00:00

Do českých kin 8. prosince 2011 přijde nový film s názvem Šťastný Nový rok. Těšit se můžete na Halle Barry, Sarah Jessicu Parker, Michelle Pfeiffer, Ashtona Kutchera a dalších. A vy teď máte šanci získat balíček plný skvělých filmových cen.

Šťastný Nový rok
Autor: © 2011 Warner Bros. Entertainment. All rights reserved.
Režisér Garry Marshall a hvězdné obsazení filmu se předvedou v nové romantické komedii. Šťastný Nový rok oslavuje lásku, naději, odpuštění, druhé šance a nové začátky v příbězích párů i singlů, jež se vzájemně proplétají a odehrávají uprostřed pulzujícího NY plného nadějí během nejkouzelnějšího večera roku.

Warner Bros Pictures a Blesk pro ženy Vám přinášejí soutěž o balíček party cen s logem filmu.

5 výherců, kteří správně v předem stanoveném výherním pořadí odpoví na soutěžní otázku v hrací době získají každý 1 balíček. První dva získají party kit, svíčku, karty a USB, další tři získají svíčku, karty a USB s logem filmu.

Soutěžní otázka:
Romantická komedie Šťastný Nový rok
Autor: archiv

Claire Morgan je postava ve filmu Šťastný Nový rok. Herečka, která ztvárnila tuto postavu je držitelkou dvou Oscarů za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Kluci nepláčou a Million Dollar Baby. Nedávno jste ji také mohli vidět ve snímku P.S. Miluji Tě. Jak se tako herečka jmenuje?

a) Sarah Jessica Parker
b) Hilary Swank
c) Halle Berry

Romantická komedie Šťastný Nový rok
Autor: archiv
Svou odpověď nám zasílejte prostřednictvím SMS odeslaných výhradně mobilním telefonem na telefonní číslo 907 99 09 ve tvaru:

NYE mezera ODPOVĚĎ mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera PSČ


Příklad: NYE A Jan Novak Prazska 1 Praha 11000

Soutěž probíhá od 7. 12. 2011 (00:00 hod.) do  11. 12. 2011 (24:00 hod.). Cena SMS je 9 Kč vč. DPH. Více v podrobných pravidlech zde.

www.facebook.com/Miluju.film

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články