Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Inzerujte zdarma na blesk.cz, je to tak snadné!

Přestěhovala jste se do nového bytu a sháníte vybavení? Není nic jednoduššího, než navštívit stránky prodam-koupim.blesk.cz, kde naleznete vše, co potřebujete.
27. června 2011 | 11:30

Sháníte lednici, pračku, nábytek nebo cokoliv jiného a nechcete zbytečně utrácet za nové zboží? Nebo vám doma naopak přebývá spousta zbytečností, kterých byste se rádi zbavili a ještě na tom vydělali? Teď máte šanci. Inzerujte zdarma na webu, který denně navštíví téměř půl milionu čtenářů. Stránky koupim-prodam.blesk.cz jsou tu pro vás.

Kdo z nás nemá domácnost zaplavenou zbytečnými věcmi, které už roky nepoužívá. Přesto je nám líto rozloučit se s nimi, vyhodit je do kontejneru. Odkladové prostory se však nemilosrdně zaplňují a nám se doma hromadí nepotřebné dárky, zboží z unáhlených nákupů a oblečení z výprodejů. Pro nás naprosto nevyužitelné, tolik potřebný volný prostor zabírající věci. Pro někoho však přesně to, co shání a potřebuje.

V naší nové rubrice koupím-prodám teď můžete své "přebytky" zdarma nabídnout širokému okruhu čtenářů, kteří stránky blesk.cz navštěvují. Šance, že vaše nabídka někoho zaujme je velká. A funguje to samozřejmě i naopak. Na našich stránkách můžete vybírat z nepřeberného množství stále aktualizovaných nabídek. A nemusí jít jen o věci do domácnosti. Naleznete zde třeba i nabídky na nové zaměstnání, větší byt nebo se můžete prostřednictvím našich stránek seznámit a nalézt tak lásku na celý život. Jednotlivé kategorie: Auto, Motocykly, Počítače, Hobby, Móda, Reality, Elektro, Knihy, Zaměstnání, Domácnost, Služby, Zvířata, Seznamka, Kultura, Erotika, Finance, Cestování, Slevové kupóny, Vzkazy a Ostatní pokrývají široké spektrum nabídek a poptávek.

Jak na to

Inzerce na koupím-prodám je opravdu snadná. Podání vašeho inzerátu vám nezabere víc než pár minut. Inzerce na našich stránkách je úplně ZDARMA, zpoplatněná je pouze možnost zvýhodnit inzerát pomocí SMS (topování). Tuto možnost si můžete zvolit po vyplnění formuláře a zveřejnění inzerátu. Pro podání inzerátu není nutná jakákoliv registrace. Je však třeba akceptovat Podmínky, jejichž úplné znění naleznete ZDE, pod jednoduchým Formulářem, který je třeba vyplnit, pokud se chystáte na našich stránkách inzerovat.

V něm vyplňte zda se jedná o Nabídku či Poptávku (tedy zda chcete něco prodat nebo naopak koupit). Pak si vyberte Rubriku, do které vaše nabídka či poptávka nejlépe spadá a zvolte si Kategorii, která pomůže upřesnit, co přesně nabízíte. Pak vyplňte políčko Nadpis inzerátu. Ten by měl být co nejvýstižnější a zároveň stručný.

Dále vyplňte text svého inzerátu a požadovanou cenu. Pokud si konkrétní sumou nejste jisti, vyberte si některou z námi nabízených možností. Pak vypište své město či PSČ, aby měli kupující představu, kde si popřípadě může nabízenou věc prohlédnout. Pro lepší představu nakupujících doporučujeme přidat i obrázek ve formátu JPEG, PNG nebo GIF. Doporučená velikost je do 500 KB.

Nezbytný je samozřejmě i kontakt na vás. Stačí jméno a telefonní číslo, tyto údaje budou zveřejněny společně s vaším inzerátem. Pro možnost editace vašeho inzerátu pak slouží váš E-mail (ten nebude zveřejněn) a Heslo, které si zvolíte. Pak už jen zaškrtnete políčko, že souhlasíte s podmínkami a kliknete na červené tlačítko Odeslat, které naleznete v pravém dolním rohu. A teď už jen počkáte, až někdo projeví zájem.


Diskuse ke článku
.
Související články