Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Velká jarní soutěž v Blesku pro ženy o auto Nissan Micra a o 150 000 Kč

Fotografie
21. dubna 2011 | 15:13

Hrajeme o nový Nissan Micra a finanční výhry v celkové hodnotě 150 000 Kč.
Soutěžte a vyhrávejte každý týden.

Soutěž je rozdělena na tři samostatná soutěžní kola, v každém z těchto kol se hraje o rozdílnou cenu. Každé z kol bude v jiném čísle BPŽ (kola budou následovat vždy s týdenním odstupem).

V prvním soutěžním kole hrajeme o 50 000 Kč.

V druhém soutěžním kole hrajeme o 100 000 Kč.

V třetím soutěžním kole hrajeme o nový Nissan Micra.


První kolo soutěže probíhá v časopisu Blesk pro ženy č. vydání 16, v období od 18. 4. 2011 (00:00 hod.) do 25. 4. 2011 (24:00 hod.), kde je uveřejněna první soutěžní otázka.

Druhé kolo soutěže probíhá v časopise Blesk pro ženy č. vydání 17, v období od 26. 4. 2011 (00:00 hod.) do 1. 5. 2011 (24:00 hod.), kde je uveřejněna druhá soutěžní otázka.

Třetí kolo soutěže probíhá v časopise Blesk pro ženy č. vydání 18, v období od 2. 5. 2011 (00:00 hod.) do 8. 5. 2011 (24:00 hod.), kde je uveřejněna třetí soutěžní otázka.

Na soutěžní otázky odpovídejte formou SMS. Počet SMS z jednoho telefonního čísla není omezen.

V prvním soutěžním kole (BPŽ 16,  od 18. 4.do 25. 4. 2011) SMS odesílejte ve tvaru:
PADESATTISICmezeraODPOVĚĎmezeraJMÉNOmezeraPŘIJMENÍmezeraADRESAmezeraPSČ
Domníváte se, že správná odpověď se skrývá pod písmenem C, pak vaše odpověď bude vypadat takto
Příklad: PADESATTISIC C EVA NOVAKOVA HLAVNI 5 PRAHA2 120 00
Vaše odpověď odesílejte na číslo 907 99 09

Ve druhém soutěžním kole ( BPŽ 17, od 26. 4. do 1. 5. 2011) SMS odesílejte ve tvaru:
PENIZEmezeraODPOVĚĎmezeraJMÉNOmezeraPŘIJMENÍmezeraADRESAmezeraPSČ
Domníváte se, že správná odpověď se skrývá pod písmenem C, pak vaše odpověď bude vypadat takto
Příklad: PENIZE C EVA NOVAKOVA HLAVNI 5 PRAHA2 120 00
Vaše odpověď odesílejte na číslo 907 99 09

Ve třetím soutěžním kole ( BPŽ 18, od 2. 5. do 8. 5. 2011) SMS odesílejte ve tvaru:
NISSANmezeraODPOVĚĎmezeraJMÉNOmezeraPŘIJMENÍmezeraADRESAmezeraPSČ
Domníváte se, že správná odpověď se skrývá pod písmenem C, pak vaše odpověď bude vypadat takto
Příklad: NISSAN C EVA NOVAKOVA HLAVNI 5 PRAHA2 120 00
Vaše odpověď odesílejte na číslo 907 99 09

Platí pro SMS zprávy odeslané výhradně mobilním telefonem. Cena jedné SMS zprávy je 9 Kč vč. DPH pro všechny mobilní operátory v ČR. Soutěž provozuje a technicky zabezpečuje Ringier Axel Springer CZ a.s. www.platmobilem.cz.

SMS zpráva musí být doručena v rozmezí soutěžního období jednotlivých kol. Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností Ringier Axel Springer CZ a.s..  Do soutěže budou zařazeny pouze SMS zprávy obsahující správnou odpověď na soutěžní otázku. SMS zaslané po skončení soutěžního období nebudou zařazeny do soutěže.  Do soutěže nebudou zařazeny SMS odeslané prostřednictvím internetových SMS portálů.

Výhru v prvním kole získá soutěžící, jehož SMS zpráva bude ze všech SMS zpráv obsahujících správnou odpověď doručena jako 5000. v pořadí.

Výhru v 2. kole získá soutěžící, jehož SMS zpráva bude ze všech SMS zpráv obsahujících správnou odpověď doručena 6000 v pořadí.

Výhru v  3. kole získá soutěžící, jehož SMS zpráva bude ze všech SMS zpráv obsahujících správnou odpověď doručena 10000 v pořadí.

Výherní pořadí bude uvedeno do výše uvedených termínů uvedeno na internetových stránkách www.bleskprozeny.cz

Pokud v daném hracím kole nebylo dosaženo výherního pořadí, vítězem tohoto kola se stává soutěžící, jehož SMS se správnou odpovědí byla do daného kola přijata jako poslední SMS v pořadí.

Soutěžící, který vyhraje v jednom kole, se již nemůže zúčastnit následujících kol soutěže.

V případě, že se soutěžící, který již vyhrál v jednom kole a dále se zúčastňuje následujících, nemá nárok na vrácení nákladů na SMS zaslaných v tomto období.

Zaslané SMS se mezi jednotlivými koly nesčítají ani jinak nekumuluji.  Každé soutěžní kolo je chápáno jako samostatná soutěž.

Podmínkou získání příslušné výhry je osobní převzetí výherní částky v sídle společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a osobní převzetí automobilu Nissan Micra v autosalonu ROTO Plzeň na adrese: Folmavská 4, PSČ: 301 00 Plzeň – Borská pole, včetně pořízení a publikace fotografií z předání cen v časopise Blesk pro ženy.

Každému výherci v jednotlivém kole bude předán certifikát potvrzující výhru. S tímto certifikátem proběhne focení výherců a následné otištění v Blesku pro zeny. Výhra bude výherci předána v sídle společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. Ceny budou předány nejpozději do 1 měsíce od ukončení celé soutěže (tj. po ukončení třetího kola).

Výherci budou kontaktováni marketingovým oddělením a pozváni k předání výhry v předem stanoveném terminu. Nevyzvedne-li si výherce cenu, či neposkytnou-li součinnost k tomu aby jim ceny mohly být řádně předány nejpozději do 2 týdnů ode dne oznámení jména výherce, propadají ceny ve prospěch organizátora soutěže.
V případě nejasností prosím pište na adresu mobil@ringier.cz.

Organizátorem soutěže je společnost Ringier Axel Springer CZ a.s.
Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let.  Účastí v soutěži se všichni účastníci soutěže zavazují dodržovat i její pravidla. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie včetně fotografie z předání ceny v časopise Blesk pro zeny v případě výhry, dále dává souhlas s tím, že společnost Ringier Axel Springer CZ a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje za účelem realizace soutěže, a to na dobu neurčitou, k zajištění účasti soutěžícího v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům.

Organizátor soutěže si vyhrazuje právo kontroly všech podmínek pro účast ve hře a posouzení nároku na cenu. V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Organizátor si dále vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla.
Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Ringier Axel Springer CZ a.s. a jejich rodinní příslušníci.

Autor: red
Klíčová slova: soutěž, auto, Blesk pro ženy
Diskuse ke článku
.
Související články