Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Světové měření penisů: Afrika pokořila Asii!

Ilustrační foto. Kde je s čím si hrát? Průzkum odhalil, kde se muži honosí největšími penisy.
23. března 2011 | 18:25

Výzkumníci zkoumají všelicos a pořád vycházejí další studie, psané na nejbizarnější témata. Průzkumu se nevyhnou ani nejintimnější místa. Nyní přišly na přetřes penisy. Češi se nemusí stydět!

Vědci zkoumají různé části lidského těla – včetně těch nejintimnějších – i podle zeměpisné polohy! Do nově zveřejněného elektronického atlasu zanesli průměrné velikosti ztopořených penisů podle jednotlivých států světa. Údaje získali buď vlastním měřením, nebo z dotazníků. Interaktivní mapa ukazuje, že první místa ovládli Afričané.

Afrika na prvních místech

V Kongu mají muži velikost 17,93 cm, v Ghaně pak 17,31 cm, o čtvrté a páté místo se dělí muži z Kolumbie a Venezuely (shodně 17,03 cm). Čeští pánové, kteří si na rozdíl od afrických a jihoamerických kolegů měřili délku sami, drží 20. místo – s průměrnou velikostí 15,89 cm.

Naopak pokud ženy razí heslo "I s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo", nezažijí zklamání v jihovýchodní Asii. Číňané, Indové a další Asiaté obsadili v průzkumu dolní příčky v tabulce. Průměrná délka jejich penisu je pouze kolem 10 centimetrů.

Autor: INT, pf, evak