Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Miss maturantka: Před maturitou dvakrát těhotná

21. ledna 2011 | 06:36

Soutěž NEJ maturantka se setkává s velkým ohlasem. Mnohé ze sličných dívek či jejich obdivovatelů nám kromě fota dívky v překrásných plesových šatech zasílají i svůj příběh, který se k jejich studiu váže. Čtenářka Hanka (24) si maturitu dodělávala během mateřské dovolené. A nezanedbávala studium ani rodinu.

Příprava k maturitě patří k tomu těžšímu období v životě středoškoláka. Středoškolský ples je pak příjemnou příležitostí odpočinout si od náročných studijních povinností. Pro Hanku Kotenovou o to vzácnější, že si na slavnostním večírku mohla na chvíli oddechnout i od druhého svého úkolu. V době studia byla totiž již dvojnásobnou maminkou.

Ze školy pečovat o děti

Dodělat si maturitu se Hanka rozhodla během své mateřské dovolené. A své studium vzala opravdu vážně. Nevybrala si některou z dálkových forem studia, ale do školy poctivě chodila na denní studium.

Svůj den tak začínala Hanka péči o děti. "Ráno mi začalo tím,že jsem jedno z dětí, starší dceru odvezla do školky a druhé dítko,syna,jsem odvezla na hlídání k manželově tetě," napsala pro Blesk.cz.

Pak škola a po návratu z ní zase rodinné povinnosti. "Zase vše pobrat, cestou i manžela z práce a pak kolotoč starání se o rodinu a do toho plnit věci do školy."

Nejlepší byli spolužáci

I přes toto složité lítání Hanka školu zvládla s jedním z lepších maturitních vysvědčeních. A co bylo pro Hanku při studiu nejlepší. To, že do třídy plné mladších spolužáků zapadla.

"Třída mě přijala mezi sebe opravdu dobře i když po pravdě, většina třídy,ale i učitelů asi půl roku nevěděla, že jsem již vdaná a mám dvě děti," uvedla Hanka, která na plesové fotce skutečně vypadá jako nefalšovaná středoškolská Miss. A na závěr: V roce 2009 Hanka školu maturitou zdárně ukončila.

Blesk.cz hledá nejkrásnější maturantku
Autor: ab

Autor: ap, oj