Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tip na dárek: Nepostradatelní pomocníci lyžařů

Po dni stráveném na sjezdovce zahřeje hrnek horkého čaje, ty náročnější svařáček či dobrý grog.
8. listopadu 2010 | 10:26
Prezentace klienta |

Každý, kdo miluje ten úžasný pocit, když se řítí po zasněženém svahu dolů a vítr mu hvízdá kolem uší, už netrpělivě vyhlíží první sněhové vločky. Než se jich ale dočkáme, máme nejvyšší čas zkontrolovat a doplnit své lyžařské vybavení.

Zkušený lyžař totiž ví, že lyžování není jen o špičkových lyžích a trendy oblečení. Ale i o praktických doplňcích, které nám mohou při cestě na hory a zpět ušetřit místo i čas. A nezáleží na tom, jestli se za zimním dobrodružstvím vydáme autem nebo autobusem.

Mezi takové doplňky patří i praktické obaly na lyže a lyžařské boty. Ty kvalitní jsou zhotovené z látky s nepromokavou úpravou, odolné proti roztržení. U obalu na lyže by neměl chybět popruh na stažení vaku. Samozřejmostí by měl být i nastavitelný ramenní popruh pro co největší pohodlí. Stejně tak u obalu na 'lyžáky'. Všechny tyto parametry dokonale splňuje například Rossignol Boot Bag Pro.

669161:full:true:true

Takové kvalitní výrobky však nemusí být vždycky drahé. Mohou být proto i skvělým vánočním dárkem, který každého milovníka zimních sportů potěší. A vy si můžete být jistí, že rozhodně neskončí někde v komoře či na dně skříně. Inspirací na skvělé dárky za super ceny vám může být i náš dárkový speciál. Nákupy v klidu, z pohodlí domova, určitě oceníte.

Autor: ČTK