Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sedm vět, kterými ženy s oblibou lžou samy sobě

13. září 2010 | 12:39

Spousta žen přiznává, že svým partnerům lže, aby s nimi vůbec byly schopné vyjít. Jen málo z nich ale vyjde na povrch i s tím, že ženy lžou především samy sobě. A to v mnoha věcech.

1. Ačkoli jsem si právě nakoupila spoustu nového oblečení, vlastně jsem ušetřila, protože vše bylo ve slevě.

Tohle je jen jedna z mnoha výmluv, kterými ženy omlouvají nálety na obchodní domy. Další z nich například je, že si tvrdí, že nepůjdou nakupovat minimálně další měsíc nebo dokonce rok. Lži, lži, lži. Některé ženy jsou prostě na nakupování závislé. Dokonce už pro ně vznikl odborný termín – shopoholičky.

2. Příští týden začnu chodit do posilovny / běhat / plavat.

Ženy opravdu věří tomu, že budou upocené běhat kolem bloku v teplákové soupravě nebo že budou dvakrát do týdne chodit plavat a doufat, že ve veřejném bazénu nechytnou nějakou nemoc, místo toho, aby seděly doma u DVD přehrávačů a cpaly se oříšky a čokoládou. Jenže to ze záhadných důvodů nikdy nevyjde.

15 triků pro chytré nakupování
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

3. Stanování může být zábavné.

Kdo potřebuje řecké slunce? Vždyť Čechy jsou také krásné místo pro dovolenou! Takže se prostě zapomene na elektřinu, vodu a pohodlí a vyrazí se někam pod stan. Strávit čtrnáct dní v kempu mezi hospodami, odkud se večer co večer ozývá falešný zpěv místních opilců a třeskot rozbíjeného skla, a stříkat se každý den repelentem proti hmyzu přece může být fajn. Nebo ne?

4. Tyhle šaty mi jednou - až zhubnu těch pět kilo - budou moc slušet.

Každá to zná. V kabince se nasouká do ultra super úzkých šatů, při dopínání zipu se neodváží nadechnout a ve finále si módní kousek stejně koupí právě se slovy, že se do nich jednou oblékne. V takových situacích pomáhá myslet na klobásy stlačené ve vakuovém obalu. Je to totiž podobný obrázek.

5. Nikdy není pozdě na to nosit roztrhané džíny a pestrobarevné minisukně.

Ženy, které se přistihnou při mumlání „Nejsi stará...“ při zkoušení svítivě růžové minisukně, by originální kousek měly hodně rychle zahodit zpět do regálu a utíkat pryč.

6. Sním jenom jeden čtvereček, zbytek čokolády si nechám na později.

Ženy prostě nedokáží čokoládě odolat, je to i vědecky potvrzené. Je to pro ně vyloženě geneticky nemožné.

7. Svou nejlepší kamarádku nepomlouvám, jen se o ni bojím.

Na tohle je dobrý Facebook. Spousta lidí tam uveřejňuje podle některých nelichotivé fotky nebo stupidní statusy, které se pak dají krásně drbat.

Autor: mivr, kamp