Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prokletí Miss: Šest nejrychlejších rozchodů po vítězství

17. června 2010 | 12:58

Mladé neznámé holky se přes noc stanou královnami krásy. Lukrativní nabídky se hrnou, média je milují. Pracovní nápor a zájem cizích mužů mnohé ego přítele dlouho neunese. Čerstvě korunované dívky po pár hádkách dají klukovi kopačky. Do světa šoubyznysu se kluk z vesnice nehodí. Lepší je bohatý manažer, sportovec. To je ta dokonalá image.

Miss ČR Diana Kobzanová

514658:gallery:true:true

Rok korunovace: 2001

Délka vztahu: Tři a půl roku

Délka vztahu po vítězství: 7 měsíců


„Nejkrásnější dívka České republiky Diana Kobzanová se po třech a půl letech rozešla se svým přítelem Jaroslavem Filipem,“ psaly v roce 2001 všechny bulvární deníky. Devatenáctiletá Diana tehdy jako mnohé jiné věřila, že vztah útok médií a nečekané slávy překoná, že jejich láska nikdy neskončí. Nestalo se. Už po dvou měsících bylo partnerství v troskách.

"Zjistila jsem, že už se Jardovi nedokážu plně věnovat. Jsem kvůli práci pořád pryč a nechtěla jsem, aby to odnášel," přiznala Kobzanová tehdy. "Samozřejmě nás to oba bolí, ale jsme relativně v pohodě a určitě zůstaneme přáteli," doufala Diana. Jak jste na tom teď?

Česká Miss Lucie Hadašová

564942:gallery:true:true

Rok korunovace: 2007

Délka vztahu: Jeden rok

Délka vztahu po vítězství: 27 dní


Česká miss Lucie Hadašová se s přítelem rozešla už necelý měsíc po soutěži. A to se dušovala, že se pár jen tak jeden druhého nevzdá. Roční vztah s majitelem kamionové dopravy zájem tisku a fanoušků nevydržel. „Roman nebude mít sebemenší příležitost ani k žárlivosti!" Povídala přitom hned po korunovaci Lucie. Žárlil ale stejně.

Na dotaz, zda se neobává, že by její vztah s přítelem mohl skončit, jak je tomu u missek obvyklé, odpověděla tehdy rázně. "Rozhodně si nemyslím, že by se na naší lásce mělo cokoliv změnit. Zatím netuším, co se mnou vítězství v této soutěži udělá, ale doufám, že to ustojím," dodala. Bohužel neustála. Partnerství přežilo vztah pod drobnohledem pouhých pár týdnů.

Druhá česká vicemiss Zina Šťovíčková

Smyslný výraz a sexy křivky si pochvaloval i autor snímků Jan Tůma. Zinu mnozí přirovnávají k Angelině Jolie.
Autor: Jan Tůma (FHM), Ladislav Křivan

Rok korunovace: 2009

Délka vztahu: Dva roky

Rozchod po vítězství: Několik měsíců


Dvouletý vztah s dvacetiletým studentem Tondou Pasekou, se kterým prožila euforii vítězství, je minulostí. Dostihl ji klasický syndrom všech missek, které si po finále věřily, že právě jim partnerství vydrží. Přiznala to sama Zina. „Rozešli jsme se pár měsíců po finále České Miss, už to mezi námi moc neklapalo.“

Kráska ale dlouho sama nezůstala. Druhá česká vicemiss Zina Šťovíčková už nějakou dobu randí se sexy modelem Matthewem Fieldsem. I když dál buduje kariéru v Čechách, často jezdí za svou novou láskou do USA. Čas spolu tráví ve slunném Miami.

Česká Miss Iveta Lutovská

578365:gallery:true:true

Rok korunovace: 2009

Délka vztahu: Devět let

Rozchod po vítězství: 14 měsíců


Dlouho se zdálo, že Iveta prolomí kletbu korunky. S Radovanem Hynkem vydržela ostrý nápor zvědavé veřejnosti. Tehdy byl z úspěchu své lásky Radovan tak nadšený, že celý večer štěstím probrečel. Tehdy netušil, že za nějakou dobu bude slzami kropit i konec jejich vztahu.

Pár už delší dobu zažívá krizi a ta vyeskalovala tak daleko, že se Ivetu snažil partner za blesku foťáků udobřit plyšákem a kyticí růží. „Nemám takové situace ráda. Nebylo mi to příjemné," okomentovala celou situaci misska. Jak je vidět, Radovanova snaha už asi rozchodu nezabrání.

Česká Miss Renata Langmannová

296493:gallery:true:true

Rok korunovace: 2006

Délka vztahu: Osm let

Rozchod po vítězství: Sedm měsíců


Třiadvacetiletá Renata Langmannová se téměř osmi letech v roce 2008 rozešla s přítelem Tomášem Hlaváčkem. Ale rozhodně svého rozhodnutí nelitovala a netruchlila. Naopak. Teprve po rozchodu temperamentu dát volný průchod.

Během dlouho utajovaného rozchodu zhubla sedm kilogramů a o její krásné křivky byl najednou větší zájem. Nabídky se jenom hrnuly. Nově nabytou volnost modelka zúročila. Dala přednost úspěchu a kariéře před dlouholetým vztahem.

Miss ČR Kateřina Sokolová

"Všechno je mně zatím přírodní. Uvidímě ale za pár let."
Autor: Foto - Jan Tůma, Jiří Černohorský, Tomáš Vrbenský, Litex

Korunovace: 2007

Délka vztahu: Jeden rok

Rozchod po vítězství: 3 měsíce


Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová se v červenci téhož roku rozešla s modelem Tomášem Mihulkou. Nesouhlasila tehdy s jeho přihlášením do reality show Vyvolení. Paradoxně to byl tedy přítel, kdo dal přednost kariéře před láskou. I když ani vytíženost miss a modelky vztahu zřejmě nepřidala.

"S Tomášem jsme se rozešli hlavně proto, že jsme na sebe neměli čas. Nejdřív byl proti rozchodu, pak ale pochopil, že už to nemá cenu. Moc mi také vadilo, že se přihlásil do VyVolených," řekla tehdy Blesku Kateřina.

Autor: amp