Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kristelová ukázala bříško: Bude to holčička!

10. června 2010 | 10:56

EXKLUZIVNÍ FOTOGRAFIE: Moderátorka Kateřina Kristelová Tůmová (30) už ví pohlaví svého prvního miminka. Bude to holčička. Jméno zatím nevybrala, ale podle jejích slov bude rozhodně exotické.

Výbavičku původně kupovala pro kluka

Jak už to tak někdy bývá, nastávající maminka nakupovala oblečky pro kluka, protože počítali právě s ním. Naštěstí nebyl problém věci vrátit a vyměnit za jiné. "Samozřejmě jsme nakupovali malinké oblečení a dresíky pro kloučka, když jsme se dozvěděli že to bude holčička, tak jsme věci zabalili a jeli nakupovat růžové šatičky," řekla Blesk.cz se smíchem Kristelová.

Nastávající maminka se také svěřila, že na nakupování pro svou dceru hodně ulítává, dokonce má pomalu větší šatník než ona sama. Určitě za to může i fakt, že se Kateřina Kristelová stala tváří jedné francouzské firmy na výrobu originálních dětských hraček a tak pořizuje malé vše možné.

Pro svou dceru má Kateřina připravené exotické jméno

"Ač jsem nechtěla, tak hormony pracují a malá už má větší garderóbu než já. A protože spolupracuji s jednou firmou na hračky, kterou si oblíbily i děti Angeliny Jolie a Brada Pitta, kdykoliv se nám během jejího prvního roku bude něco líbit, tak to může mít," prozradila Blesk.cz Kristelová.

Všichni v rodinném okolí spekulují nad výběrem jména. Sama Kateřina s manželem ještě vybráno nemají, ale určitě to nebude žádné tradiční české jméno. "Jméno ještě vybrané nemáme. Určitě bude ale exotičtější," dodala.

Autor: luš, gam