Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Proč chodit pravidelně na kosmetiku?

Pravidelné návštěvy kosmetičky se rozhodně vyplatí.
10. září 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Kolikrát jste si pomyslela, že platit někomu za to, že vám udělá peeling nebo nanese masku na obličej a ještě k tomu za použití produktů, které máte ve své koupelně, je nesmysl? Pokud nahlížíte na kosmetické ošetření přesně tímto pohledem, přečtěte si naše poznatky a uvidíte, jestli nezměníte názor.

Profesionální kosmetické ošetření může být přínosné nejen pro samotnou pleť, ale také celkovou psychickou pohodu. Pokud se svěříte do rukou odborníka, na kterého se můžete spolehnout, ponoříte se do hluboké relaxace a hodina strávená v kosmetickém salónu pro vás bude takovým zážitkem, že jej budete chtít opakovat pravidelně. Existuje celá řada důvodů, proč jsou pravidelné kosmetické návštěvy prospěšné.

Expertní péče

I když se vám to nezdá, v kosmetických salónech se vám dostane skutečně profesionální péče, kterou jen těžko napodobíte v pohodlí domova. Ať už se jedná o ostrá světla a lupu, díky kterým kosmetička dobře vidí všechny nedokonalosti pleti, nebo speciální produkty, které se mohou sice na první pohled tvářit jako obyčejné, většinou však obsahují větší koncentraci účinných látek.

Rady k nezaplacení

Nejenže se vám dostane profesionální péče, ale kosmetička vám také poradí s výběrem produktů pro domácí použití na základě určení typu pleti. Myslíte si, že svou pleť dokonale znáte? Možná budete překvapená, co se o ní dozvíte. Stejně tak vám dokáže doporučit, jak by měla vypadat ranní i večerní pečující rutina. Pokud ji budete navštěvovat pravidelně, bude již dobře znát vaši pleť a dokáže tak přímo reagovat na její změny.

Pokud je vaše pleť citlivá, každodenní péči o pleť vám poskytnou produkty značky Mixa, odborníka na citlivou pleť. Vyzkoušejte například řadu Hyalurogel, která je obohacená o kyselinu hyaluronovou, látku, která na sebe dokáže vázat až tisícinásobek své hmotnosti. Díky tomu pleť krásně hydratuje a zanechává ji vyživenou a zklidněnou. Tělovým mlékem ze stejné řady můžete doplnit také péči o tělo a dopřát tak pokožce intenzivní hydrataci.

Řada Hyalurogel obsahuje kyselinu hyaluronovou.
Autor: Mixa

Abyste dosáhla co nejlepších výsledků, měla byste na kosmetiku chodit pravidelně, stejně jako k zubaři nebo ke kadeřníkovi. Vaše pleť vám poděkuje zdravým a mladistvým vzhledem.

Video se připravuje ...