Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Orgasmus při močení? Lepší než vaginální, odborníci před ním ale varují

22. července 2018 | 06:00

Víte, co je to peegasmus? Nový trend dosažení orgasmu u žen. Tenhle neobvyklý způsob praktikují podle internetových diskusí stovky žen, aby dosáhly vyvrcholení. Prý je to senzační, příjemné a absolutně bombastické. Ovšem odborníci varují a říkají, že je to velmi nebezpečné pro zdraví.

Podle statistik až deset procent žen zažívá orgasmus během cvičení. Některé ženy dosáhnou vyvrcholení dokonce i pouhou představou. Však orgasmus začíná v hlavě, tak proč ne? Existuje ale i nový trend dosažení orgasmu – takzvaný peegasmus. To, že ženy můžou dosáhnout orgasmu i během močení, není nic nového pod sluncem. Peegasmus je ale orgasmus ve chvíli, kdy zadržíte močení.

Sedíte na toaletě, jste připravená močit, protože máte plný močový měchýř, ale zadržíte to a zároveň myslíte na dosažení orgasmu. Super pocit, říkají ženy, které to praktikují. Nic lepšího prý neexistuje. Ani stimulace bodu G se tomu nevyrovná. Důvodem je to, že naplněný močový měchýř stimuluje nervy v pánvi, které ovládají vzrušení. Ovšem lékaři říkají, abyste to raději nedělaly.

Verdikt je jasný. Přestože tahle technika přináší příjemné a slastné pocity, může způsobit bolestivé infekce močových cest, které mohou poškodit ledviny, nebo kvasinkové záněty. Podle odborníků prý existují mnohem bezpečnější a taky zajímavější metody, jak experimentovat s erotikou.

Přerušované močení, známé jako součást Kegelových cviků, je na druhou stranu lékaři doporučováno jako prevence před nechtěným únikem moči. Ovšem to je prý něco jiného. Tam moč nezadržujete, pouze přerušujete močení. 

 

 

 

 

 

 

Autor: aši
Video se připravuje ...