Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

VIDEO: Jak na zářivý a zdravý úsměv

Video se připravuje ...
VIDEO: komerční prezentace
21. dubna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Odmalička vtloukáme dětem do hlavy, že si zuby musí čistit každý den. Zdravé zuby jsou totiž naší nejcennější vizitkou, proto bychom jim měli věnovat co nejlepší péči. Nechceme přeci našeho budoucího partnera odradit zažloutlými zuby a podivným zápachem z úst. Pravidelná ústní hygiena je zárukou zdravého chrupu a dásní. Jak ale podpořit obranyschopnost naší ústí dutiny?

Není to jen o kartáčku a pastě

Bez těchto stavebních kamenů se ústní hygiena jistě neobejde. Zubní kartáček proto vybírejte vždy s největší pečlivostí. Tvrdý kartáček může mít poranit vaše dásně a způsobit jejich krvácení, ale měkký zase nemusí vyčistit všechen zubní povlak. Velice důležitý je i pohyb, jakým pomocí kartáčku zuby čistíme. Při pěstování zdravého a krásného chrupu nesmíme kromě této základní dvojice zapomenout ještě na mezizubní kartáčky, ústní vodu či zubní niť.

Podpora obranyschopnosti

V boji proti nezvaným virům a bakteriím běžně využíváme přirozenou obranyschopnost našeho organismu. Touto unikátní vlastností neoplývá jen naše tělo. Málokdo si uvědomí, že tuto schopnost mají i naše ústa. Pomocí slin se vypořádávají s nebezpečnými bakteriemi, jejichž podpisem jsou zubní kazy či krvácivost dásní a mnohé další problémy. V rámci ústní hygieny bychom neměli zapomínat na doplnění enzymů a proteinů, které naše ústní dutina pro úspěšný boj potřebuje. Nevíte, kde je sehnat? Nová zubní pasta Zendium vychází z této přirozené vlastnosti našich úst a svým složením se snaží dodávat potřebnou dávku enzymů a proteinů. Tím ústní dutině dodává více síly* v boji proti příčinám dentálních problémů.

Jaká pasta je ta vaše?

Nejste si při výběru zubní pasty jisti, jaká vybrat? Tápete mezi volbou čerstvého dechu, či bělícího účinku? Na tomto odkaze zjistíte, která pasta je pro vás ta pravá.

 

* Nárůst ochranných faktorů slin

Video se připravuje ...