Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak zdraví může být vášní?

7. dubna 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Starat se o své zdraví nemusí být nuda, ale naopak zábava. Že nevěříte? 

O tom, že starat se o své zdraví může být i zábava, se vás snaží přesvědčit projekt Zdraví jako vášeň od Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra České republiky. Tento projekt nabízí různé soutěže, programy a zajímavé rozhovory a usiluje o to, aby i pro vás byla prevence zábavou. Jedna z jejich soutěží právě probíhá.

Soutěžte o exkluzivní ceny!

Také máte pocit, že vepřovým bůčkům a klobásám již odzvonilo? Souhlasíme s vámi. Vařit zdravě začíná být v dnešní době velkým trendem. Receptů je stále více a nás zajímá, co zdravého vaříte vy. Stačí, když nám pošlete fotku svého oblíbeného zdravého jídla. Nebojte se být kreativní a pohrát si třeba i s kompozicí pokrmu. Na autory nejlahodnějších receptů čeká iPhone 5C a další skvělé ceny! Soutěžte s námi!

Autor: ZPMV ČR

Marta Jandová se dělí o své zážitky

V letošním roce pokračuje Marta Jandová s psaním svého deníčku, jehož části budete moci postupně najít na webu Zdraví jako vášeň. Pokračuje tak se svým rozhodnutím podělit se s vámi o své zážitky s malou Maruškou. Odkrývá pocity a obavy, které má asi každá čerstvá matka. Zároveň poskytuje rady a typy, jak některé zdánlivé trable vyřešit.

Uvažujete o tom, že změníte svou zdravotní pojišťovnu?

Každá žena, a především matka, stále přemýšlí, jak svoji rodinu co nejlépe zabezpečit, a to ve všech směrech. Při zvažování změny zdravotní pojišťovny je dobré myslet hlavně na finanční stabilitu a jistotu, kterou vám poskytuje. Změnit svou zdravotní pojišťovnu můžete však pouze do 30. 6. 2015! I když se vám zdá, že je času ještě dost, nemusíte přeci čekat se změnou na poslední chvíli a můžete vyřešit vše v klidu a online. Stačí vyplnit on-line přihlášku a ostatní uděláme za vás.

Autor: ZPMV ČR

Zaujal vás projekt Zdraví jako vášeň? Určitě se vám bude líbit i náš facebookový profil. Staňte se naším fanouškem i vy.

Související články