Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dotestováno: Na TENA Lady se můžete spolehnout!

Video se připravuje ...
VIDEO: TENA
23. března 2015 | 13:38
Prezentace klienta |

Poskytují inkontinenční vložky lepší ochranu při úniku moči než klasické menstruační vložky? V čem jsou vložky TENA Lady lepší? Toto a mnohem více jsme se chtěli dozvědět přímo od našich čtenářek, které TENA Lady testovaly.

Jsme velmi pyšné na naše čtenářky, které i přesto, že se jedná o intimní téma, neváhaly a ve velkém počtu se přihlásily do testování s Bleskem pro ženy. Po vyplnění dotazníku jim byly zaslány vzorky inkontinenčních vložek pro lehký nebo střední únik moči k vyzkoušení. Po čase na důkladné vyzkoušení výrobku jim následně byl emailem odeslán anonymní dotazník.

Ještě jednou děkujeme, milé dámy, vaše zkušenosti mohou usnadnit rozhodování dalším ženám, které hledají vhodné řešení pro inkontinenci!

Autor: TENA

Čtenářky si chválily zejména vysokou savost vložek a ochranu před nepříjemným zápachem, což jsou hlavní výhody inkontinenčních vložek oproti běžným menstruačním vložkám, které se v testu jednoznačně potvrdily. Vysoká kvalita vložek TENA Lady byla potvrzena také tím, že ženy konkrétně upozorňovaly na rychlé odvedení vlhkosti a z toho vyplývající pocit sucha a svěžesti. Pohodlí je při každodenním i občasném nošení vložek velmi důležité a čtenářky často zdůrazňovaly jemnost, měkkost a prodyšnost použitých materiálů a zachování tvaru. Vložky se nerolují a drží na místě. Uživatelky TENA Lady tak bez obav a bez omezení mohou dělat jakékoliv jejich oblíbené aktivity. Ať už testovatelky inkontinenci doposud řešily pomocí slipových vložek, menstruačních vložek nebo jiných inkontinenčních vložek, po vyzkoušení TENA Lady by celých 94 % z nich doporučily používat tyto vložky i ostatním ženám.

Sortiment TENA Lady najdete v lékárnách a prodejnách zdravotnických potřeb. Pokud patříte mezi ty, které na názory ostatních nedají, a chcete si před nákupem udělat vlastní úsudek o kvalitě vložek TENA Lady, můžete zažádat o vzorek na www.TENACZ.cz. Ale my už teď víme, že fungují spolehlivě!

Autor: Tena

V čem jsou vložky TENA Lady lepší oproti běžným menstruačním a vložkám?

Hodnocení čtenářek:

Lenka S.
Dopřávají mi pocit komfortu, čistoty a sucha. Navíc zcela zabraňují nepříjemnému zápachu!
Petra H.
Snáším je lépe než menstruační vložky. Když jsem používala ty, po nějaké době jsem se cítilazapařená. TENA Lady naopak eliminují zápach i vlhkost a skvěle se přizpůsobí tělu.
Zdeňka F.
Určitě jsou příjemnější na pokožce než běžné menstruační vložky, navíc pohltí všechnu moč. Větší vložky mají po stranách gumičky, což je skvělá vychytávka!
Martina K.
Jsou o 100 % lepší než menstruační i ostatní vložky a to jak kvalitou, tak dobrou savostí. Navíc se příjemně nosí.
Jana F.
Nikdo na mě nepozná, že je mám, nic není cítit a navíc jsou příjemné.
Klára V.
Zkrátka jsou perfektní a určitě je budu dále používat!
Ilona S.
Rozdíl je hlavně v kvalitním provedení výrobku, a tím se stává luxusnější i jeho používání.
Barbora L.
Když si představím inkontinenční vložky TENA Lady, vybaví se mi komfort a pocit čistoty a sucha.

 

 

Klíčová slova: Tena, komerční prezentace, testovani
Související články