Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Lucie Bílá bojuje proti rakovině prsu!

Tvář projektu For You
27. listopadu 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Lucka Bílá je známá tím, že jí cizí problémy nejsou lhostejné, proto ani chvíli neváhala, když se mohla stát patronkou projektu For You. Ten má za cíl především zvýšit povědomí o prevenci rakoviny prsu a ženských pohlavních orgánů a pomoct ženám, které s touto nemocí bojují.

Každá osmá žena se setká s rakovinou prsu!

Po rakovině prsu je druhý nejčastější typ rakoviny u žen karcinom děložního čípku. Ročně touto nemocí ve světě onemocní 480 000 žen, polovina z nich umírá. Čím dál více českých žen si proto sjednává pojištění For You, které jim v případě diagnózy rakoviny prsu nebo ženských pohlavních orgánů pomůže překonat těžkou životní situaci.

750 000 Kč pomůže
Autor: ING

„Tento projekt je pro mě od začátku skvělý a po všech stránkách velký. Týká se žen, týká se jejich života. Život je nádherný, když jsme zdravé, ale může být nádherný, i když nám zdraví neslouží, ale nejsme na to přitom samy. A o tom projekt For You je,vysvětluje Lucie Bílá, proč je už druhým rokem patronkou projektu For You.

Ženy si půjčují peníze a prodávají šperky

Průzkumy totiž ukazují, že pro 9 z 10 žen, které prodělaly rakovinu prsu, onemocnění znamenalo také zátěž pro jejich domácí rozpočet. Výpovědi žen jsou alarmující: "Navýšení výdajů a výpadek příjmu v době onemocnění jsem řešila tak, že jsem musela prodat šperky.” Jiná pacientka vzpomíná: "Půjčkami mě zachraňoval můj partner a dcera.” Proto ženám, které onemocní rakovinou prsu nebo ženských orgánů a mají sjednané pojištění For You, ING Životní pojišťovna vyplácí až 750 000 Kč, a to jednorázově po zjištění diagnózy. Díky této vysoké částce si tak může pacientka dovolit nejlepší dostupnou péči a vykrýt výpadky příjmu.

Asistenční služby
Autor: ING

Kromě výplaty peněz také usnadnění života

K výplatě až 750 000 Kč může pacientka využívat také asistenční služby v hodnotě 20 000 Kč. Mezi ty patří například úklid, hlídání dětí, venčení domácích zvířat či doprava na vyšetření. Tyto služby mohou pacientce usnadnit život během léčby a ušetřit jí maximum práce a starostí. Již od 200 Kč měsíčně si můžete být také vy jistá, že se v případě diagnózy dokážete postarat o sebe a svoji rodinu.

Odborník k dispozici
Autor: ING

Odborník k dispozici nonstop

Navíc už první týden po sjednání For You můžete neomezeně čerpat služby telefonické asistence, které nabízejí informace z oblasti prevence, obecné zdravotní informace nebo konzultace ohledně obvyklého postupu řešení zdravotního problému.

Dárek pro Vás
Autor: ING

Navíc na vás čeká luxusní dárek!

Každá z vás, která si sjedná pojištění For You, získá jako dárek trendy plátěnou tašku s logem For You a kosmetický balíček Garnier v celkové hodnotě 600 korun.